ברוכים הבאים, אורח

כנראה שכן צריך לכתוב יומן
(1 צופה) (1) אורח

נושא: כנראה שכן צריך לכתוב יומן 35209 צפיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #153729

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 513 ימים
  • דירוג פלטיניום

אמן אחי שתמשיך להצליח 
ושיהיה לך קבלת התורה בשמחה ובפנימיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #153749

מה שלומך? איך עבר החג?
מה עובר במחשבות שלך?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 יום, 15 שעות #154099

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 192 ימים
  • דירוג פלטיניום

פעם אחרונה שעדכנתי כאן היה לפני שישה שבועות. ניסתי פעם אחת להיכנס לעדכן והייתה בעיה עם החסימה וויתרתי.
בעקרון מאד חשוב לי לעדכן, אני זוכר שהיו כאלו שהיו באתר ונעלמו, ותמיד הייתה לי הרגשה שכנראה חזרו ליפול, וזה היה דבר מייאש.
לכן אני רוצה לעדכן, שהסיבה שאני לא כאן, לא בגלל שנפלתי, אלא בגלל שאני מאד נקי ב''ה. 
מה ההסבר, קשה לומר, חסד ה' מעל הטבע. 
בחודש וחצי האחרונים, אני חווה קשיים בלתי ניתנים לתיאור, בעבודה, בכלכלה, ובעוד דברים. - ונקודת המפנה שאני רואה שב''ה כל הקשיים הללו עזרו לי להיות נקי יותר. אם פעם קושי היה גורם לי לברוח להתמכרות. היום זה מצב שאני אומר תודה לך ה' שנתת לי את הקשיים, כדי לעזור לי לתקן את עצמי, כי באתי לעולם לתקן את עצמי. 
כרגע אני נמצא שגם בהזדמנויות שיש לי מחשבים בלי חסימות, איני נוגע בכלום. זה הדבר החשוב, כלום !!! לא חדשות ולא שום דבר. - כמובן שבאופן עקרוני אני דואג שהמחשבים מסביבי יהיו עם חסימות ראויות, אבל אני נמצא נפשית במצב שגם אם אין חסימה אני נקי. 
מזכיר לי את תחילת הדרך שלי. ה' ירחם עלי, שגם שיגמרו הקשיים במהרה, הטהרה תשאר.
אוהב את כולכם, צר לי שאין לי פנאי לקרוא את השיתופים שלכם, ולהשתתף איתכם. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 16 שעות, 19 דקות #154111

• haimke
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג כסף

איזה אלוף אתה אלי, אני לא מצליח להיות יציב ולצערי נופל הרבה אבל לוקח ממך המון השראה, החלטתי שאני רוצה להגיע לקבוצת מפגשים אבל עד היום לא חזרו אלי... ה' יעזור

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 15 שעות, 34 דקות #154112

haimke כתב on 18 יולי 2025 13:39:

איזה אלוף אתה אלי, אני לא מצליח להיות יציב ולצערי נופל הרבה אבל לוקח ממך המון השראה, החלטתי שאני רוצה להגיע לקבוצת מפגשים אבל עד היום לא חזרו אלי... ה' יעזור

חבר יקר ואהוב
אשמח שתיצור איתי קשר במייל: matchilgye@gmail.com
ואעזור לך לגבי ההצטרפות למפגשים.
בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 14 שעות, 10 דקות #154114

תודה לך על האור!!!

זמן ליצירת דף: 0.36 שניות

Are you sure?

כן