אויי לכבוד ה' שבוע טוב שיהיה לך ולנו.
הצטערתי לקרוא את הנפילה שלך, זו שנמשכה עוד ועוד ונתנה לך את התחושה שכבר אי אפשר לקום, אבל הצלחת. עבר יום והנפילה נחלשה וכעת אתה מנסה להתגבר. אתה גם מצליח.
אני לא אומר שאולי התאווה תתגבר שוב ותיפול שוב..מאוד מקווה שלא, אבל גם אם כן זה חלק מהתהליך.
צברת הון עצום של ימים נקיים של שמחה של שלמות, ושום נפילה או אפילו שלוש נפילות לא יקחו את כל התקופה הזאת..
אומר לך את זה מנסיון אישי, צברתי כמות ימים גדולה ונפלתי חזק מאוד וכל פעם ניסיתי לקום ולא הצלחתי כי חשבתי שהכל הלך לפח. רק שהשלמתי עם המצב והבנתי שהנפילה היתה נפילה ועכשיו קמים וממשיכים את הספירה אז ברוך ה' אני מצליח.
נקודה אחת שחשוב לי לכתוב לך.
הכניסה לפורום והכתיבה בו לא נועדה לגרום לך למצוא מישהו אחר שיעודד אותך. המטרה היא לעצור לרגע אחד את המדרון. לעצור לרגע את המחשבות.
לכתוב את מה שבליבך הטהור. את הרצון שלך את השאיפות שלך. את הנשמה הטהורה שלך, זו שרוצה להיות טהורה.
אז נכון אין כאן אף אחד, אולי. אז נכון שאולי גם אף אחד לא התייחס לדבריך, אבל אתה תתייחס לעצמך, אתה תרשום לעצמך, אתה מסוגל להעיר את עצמך ולהוציא את עצמך מהמשבר.
תנסה את זה, ותספר לנו איך זה מרגיש..
היום אני עומד על 48 ימים נקיים שהם בוודאי לא מכוחי בכלל, וכמה וכמה פעמים נכנסתי לפורום וכתבתי, ואף אחד לא הגיב לי גם אחרי כמה ימים. ואפילו "התלוננתי" על זה שאני מרגיש לבד. אבל האמת שאני לא לבד ממש, אני משתף כאן את הנשמה שלי והיא עוזרת לי להתגבר על האמוק שנכנסתי אליו.
היו לי שתי ירידות משמעותיות ב48 הימים הללו. פעמיים של צפיה בפורונו שבעבר הייתי נופל בוודאות, אבל הפעם הצלחתי לעצור, כמובן לא מכוחי, אלא מכוח זה שנכנסתי וכתבתי על מצבי ושיתפתי ובכיתי וכתבתי דברי חיזוק לאחרים בפורום, ומתוך זה התחזקתי בעצמי...
האם זה עובד תמיד? לא ולא. אבל מספיק פעם אחת שזה עובד ששווה לנסות את זה..
בהצלחה חבר יקר, כולנו איתך, גם אם אנחנו לא זמינים אלייך תמיד...
המתגבר