לכבוד השם כתב on 10 פבר' 2022 11:03:
שלום לכולם,
משתף שאני בסכנה.
אתמול בערב הלכתי לסופר לקניות לשבת... אני הולך לשם כבר שנים, מכיר את רוב העובדים והעובדות שם... אבל אתמול הגיעה עובדת חדשה...
אימאלה ואבאלה, הלסת שלי נשמטה. כמובן שלא אתאר אותה פה...
אמיתי הלב שלי התחיל לפעום בקצב אחר...
ניסיתי לא להסתכל עליה ולא הצלחתי... ועוד הייתי צריך לקבל ממנה איזה שירות... של שקילה...
אלוקים!! הכל אצלה היה 100 אחוז ממה שאני 'אוהב'... הכוונה ממה שאני חולה...
המשכתי לטייל בסופר והלב שלי עדיין היה על 200...
חסד אלוקים התקשרתי לחבר ושיתפתי אותו... הוא אמר לי אוקיי, בוא נירגע, שום דבר לא חדש, אתה חולה, והנה קיבלת תזכורת לכך... זה קצת הוריד לי ממנה, אחרי זה שיתפתי גם את אלוקים וביקשתי רחמים.
מאחל לכולנו יום נקי רק להיום. מקווה שאלוקים יתן לי נכונות לוותר על ההרהורים והפנטזיות. מתפלל לשכוח את כל מה שראיתי אתמול ועורר אצלי תאווה.
תודה לכם.
משתף בקשר לזה.
בחמישי האחרון הייתי באותו הסופר...
אותה עובדת הייתה באותו המקום.
משהו מוזר מוזר מוזר.
כלום לא יפה בה
כלום לא מושך בה
לרגע אחד שאלתי את עצמי האם זאת היא? יש מצב שחשבתי שהנערה הזו היא מושאת תאווה בכלל?? מה חשבתי לעצמי?? זה היה כל כך מוזר.
זה קורה לי כבר לא פעם ראשונה,
וזה מראה לי כמה המציאות שאני רואה זאת לא המציאות האמיתית.
כשהתאווה משתלטת עלי, היא הופכת סתם נשים - לסופר מודל, למשהו שכל התאוות שלי מתנקזות אליו.
כשהתאווה הולכת לה, פתאום אני רואה מישהי סתמית כזאת, ולא מבין: אני? חשבתי? שהיא? מושאת? תאווה? מה נסגר איתי???
וזה לדעתי אחלה שיעור, שאני לומד: גם להבא, כשתראה משהו / מישהי - ופתאום הלב שלך ישתולל ותחשוב פאפאפאפאפאאאאםםםם מה ראיתי עכשיו, אז היי, תירגע, היא לא באמת, זאת התאווה שלך שמדמיינת את זה, היא רגילה ומשעממת...
לא יודע אם אצליח לכשיבוא הרגע, אבל אולי כשאני עכשיו ממש מפרש את זה, זה יעזור ולו במקצת.
יום נפלא