שלום לכולם ותודה על התגובות המחממות את הלב,
בחסד השם לא מובן מאליו לא מכוחי כלל וכלל
202 ימים... מאתיים ושניים יום... ללא אוננות.
לא מדמיין בכלל שהחלמתי, הראש שלי מספר לי הרבה מאוד סיפורים...
אבל,
202 (מאות ימים... חחח) ללא אוננות.
כמעט כתבתי "הישג", אבל זה לא הישג, זו מתנה לגמרי מהשם הטוב.
בנוסף 58 יום ברצף. ממש לפני שעה נכנסתי לאיזה אתר שמספק שירותים לבעלי מקצוע, והיה לי רצון שדגדג בי כמו פעם, להסתכל על בעלות מקצוע מסוג מאוד מסויים, רק בשביל לראות את התמונות והתיאורים.
למזלי הטוב מיד אחרי שהחיפוש הושלם והתוצאות נפרסו, זה היה בתמונות ממש קטנות כמו אייקון, ולקח לי פחות מחמש שניות לזעוק "עוף מכאן", ועפתי ב"ה.
זה לא נפילה כי לא ראיתי כלום, אבל זה תמרור אזהרה "כזה ענק" שמחייב אותי להמשיך להיזהר, להישמר, ובעיקר לעבוד לפי התכנית.
ולגבי העניין של הספונסר.
אני נשוי באושר ב"ה, ואשתי לא יודעת כלום על ההתמודדות שלי.
אני מאמין שיום יבוא ואספר לה, ואמנם לצד הצער שכנראה יהיה לה, אני מאמין שתהיה לה שמחה על זה שנגמלתי, ואפילו היא תהיה גאה בי על התהליך.
אולם עכשיו בוודאי שאסור שהיא תדע כלום, כי 202 יום לא מספיקים.
אוקיי,
במהלך החודשים האחרונים יצרתי קשר עם כמה אנשים במטרה שיהיו הספונסרים שלי.
השיחה הראשונה שלי איתם הייתה - אסור לפנות אלי בווטסאפ, אסור להתקשר אלי בשעות הבית - רק בשעות העבודה, אסור לתת מצב הכי קטן שאשתי תשאל שאלות.
ולצערי אף אחד לא היה מוכן לקבל את זה על עצמו. אחד אמר שהוא לא יכול. אחד אמר סבבה ואז התקשר אלי כשהייתי בבית עם הילדים ושאל אם אני יכול לדבר, אמרתי לו "טעות" וחסמתי אותו. אחד כמו מפגר (סליחה) שלח לי הודעה ביום שישי לווטסאפ "שתהיה לך שבת מלאת נקיות מקווה שאתה מצליח להתמודד"
אז פניתי למישהו מבוגר שסיפר לי שהוא עצמו בעבר נגמל, ושאלתי אותו (בשביל מישהו אחר כמובן...) האם אפשר לעשות את הצעדים בלי ספונסר,
הוא אמר לי שזה מאוד מאוד קשה, אבל אם יש לך כח רצון חזק להיגמל אתה תצליח,
ויש לי כח רצון חזק להיגמל,
וויתרתי עד עכשיו על הרבה דברים בשביל התכנית.
אבל על השלום בית שלי אני לא אוותר
ולכן אני עובד עכשיו בלי ספונסר.
סיימתי צעדים 1 ו-2 בוודאות. קראתי המון.
צעד 3 כתבתי פה שאני מסיים ועובר לצעד 4, אבל בשבת חשבתי על זה קצת והבנתי שלא סיכמתי את צעד 3 ולכן אני קודם אסכם אותו ואז אעבור לצעד 4.
תודה לכולכם על ההקשבה.