בצער רב אני מאפס את הספירה המשנית.
זה התחיל אתמול שנכנסתי לאתר וואלה כביכול לקרוא כתבה, אבל תת תהליך רץ לי במוח וחיפש תאווה, ובאתר הזה לא חסר תמונות לא צנועות, ולא הפסקתי להסתכל, ושיקרתי לעצמי והתעלמתי כביכול מכל מה שראיתי.
וזה המשיך אתמול בסוף היום - כתבתי בהודעה הקודמת שהייתי עם מחשב פרוץ, אבל הסתרתי ולא סיפרתי איך ידעתי שזה מחשב פרוץ?
כי התאווה השתלטה עלי והיה לי את תהליך ההכחשה מספר #634765 : "תבדוק אם הוא חסום או לא", כמובן כדי להיות רגוע שהוא אכן חסום,
עאלק,
אז חיפשתי בגוגל תאווה מפורשת - לא כדי לראות תמונות אלא לראות האם יוצאות תוצאות,
ויצאו תוצאות ובאמת לא ראיתי תמונות,
אבל פתחתי אתר של תאווה בכרטיסייה נפרדת, כפי שאתם יודעים, אתר שנפתח בכרטיסייה נפרדת לא רואים אותו עד שעוברים לכרטיסייה, אז רק ראיתי בראש הכרטיסייה שנפתחה את האייקון של אתר התאווה (ורק זה כבר גרם לי זרמים בגוף) ומיד סגרתי את הדפדפן ואכן לאחר מכן שקעתי במה ששקעתי - עשייה נטו בלי תאווה
והבוקר מיד כשנכנסתי למקום בו אני עובד עברה מושאת תאווה רצינית ביותר, הייתי עייף, ושתיתי אותה ממש, ורק אחר כך עשיתי "כאילו" מסירה שלה, אבל לא באמת מסרתי כנראה,
ונכנסתי לפה וכתבתי שאני נקי וכו' אבל הראש כבר היה במקום אחר.
והנה עכשיו נפלתי .
לפני כמה דקות נכנסתי ליוטיוב וחיפשתי תאווה, אז למזלנו אין ביוטיוב ממש ממש פורנו, אבל לא חסרים דברים אחרים מאוד מאוד אסורים ואכמ"ל, ראיתי סרטון אחד של תאווה ומיד הבנתי שכל הערוץ של אותו הסרטון מציג דברים כאלה ונכנסתי לערוץ והתחלתי לראות סרטון אחרי סרטון,
בערך 6-8 דקות (כל סרטון חצי דקה גג) שראיתי דברים שאסור לי לראות ואני ממש מצטער על זה שראיתי,
התחלתי להרגיש את הפעימות בלב ואת הנשימה הכבדה, ממש כאילו אני רואה פורנו,
סגרתי את היוטיוב (באסירות תודה שלא המשיך לפורנו ממש) ונכנסתי לפה לאפס את הספירה ולשתף,
אבל הראש החולה שלי אמר לי לסגור את הדפדפן של הפורום כי לא ראיתי באמת פורנו,
ואכן סגרתי את הדפדפן, ואז אמרתי לעצמי על מי אני עובד הרי אני לא נקי עכשיו, נכון שזה לא פורנו נכון שלא השתמשתי ב"ה אבל התחלתי יעני "ספירה משנית" ואין מה לעשות חייב עכשיו לאפס אותה,
אחרת אתה סתם עובד על עצמך.
ולכן בצער רב אני מאפס את הספירה המשנית,
ובכל הכח שנשאר לי אני מתחנן לאלוקים שישחרר אותי מכל מה שראיתי עכשיו, שאני אשכח הכל שלא אזכור מזה כלום, אני מבקש מאלוקים שירחם עלי ולא אפול לשימוש ולא אפול לפורנו ואוננות, אנא ממך ריבונו של עולם רחם על **** בן ***** *** שלא אפול ולא אשתמש. מבקש ממך סליחה מחילה וכפרה שעשיתי את השטות הזו והסתכלתי בדברים שאסורים לי להסתכל, אני עכשיו רוצה לשתות את כל החבית, בבקשה רחם עלי רחם עלי רחם עלי תן לי כח אני לא רוצה ליפול