נפילה רצינית, שוב, אתמול. אוסף את עצמי. המתכון בנתיים אמור להיות די פשוט, לא להיות עם אינטרנט פתוח באופן שרק אני יכול להביט אל המסך. כ"כ פשוט שאני כל פעם לא מצליח לעמוד בו. איך נעשים יותר רציניים בתהליך הזה? אני כבר מכיר את כל ההשלכות (לכאורה), אני מרחם על העולם הבא שלי ועוד יותר על העולם הזה, אבל אני לא מצליח לסגור את החור הזה. שוב עשרה ימים. רק אותם אני שווה? היו לי הפסקות הרבה יותר גדולות, מה קרה עכשיו? עוד אחת עשרה ימים (פחות) אני צריך לעבור בביקורת אצל יועץ שחשפתי לפניו את הבעיה. אני חושב שזה לא מספיק קרוב רגשית ותועלתית כמו לחשוף את זה בSA אבל לשם אין לי גישה. הצלחתי במסווה להשיג מימון מההורים לכמה פגישות וייעוצים פסיכולוגים בנושא, בשבילם זו הכנה לחיי זוגיות (שגם זה לא יזיק לי) ובאמת זה כדי לפתור את ההתמכרות. זה קצת שובר אותי. אבל שוב אני שואל את עצמי, איך אני הופך לרציני יותר בנושא? במוצא"ש יבוא חבר קרוב שבערך מכיר את התופעה, אולי הוא יוכל לעזור לי לקחת צעד קדימה. וואו איך שאני מיחל לזה. וואו איך שאני שונא את התאווה.
רק אביא לפניכם ליקוט קטן, דבר שראיתי במימים האחרונים, דברי האלשיך שכבר שמעתי פה מכמה אנשים מפי עצמם (או בעצם מפי כתבם), וזו לשונו:
"וכפתר תחת שני הקנים ממנה וכפתר תחת שני הקנים ממנה וכפתר תחת שני הקנים ממנה לששת הקנים היצאים מן המנרה. כפתריהם וקנתם ממנה יהיו כלה מקשה אחת זהב טהור. (שמות כה, לה - לו):
ותחת שני הקנים השלישיים הן הידים למשש ולפעול, גם יש ראש הגויה שגם הוא כפתר מכוסה בלבושיו, וגם עניינו חוש המשוש כידים. אלה השלשה כפתורים נמשכים אחר ששת הקנים. כי אם השתי אזנים שומעות תמיד תורת ה', גם הלשון תדבר בה ולא תביע רעות. וכן אם העינים לא יראו ברע, גם הלב לא יחמוד לעשות רע. ואם הידים יהיו למודות לעשות טוב, גם ראש הגויה לא יפעול איסור. כי על כן רבי היה מונע ידיו מנגוע מלמטה מטבורו (שבת קיח ב) פן ימשך מהיד קרי לאבר ההוא. וגם הנביא מחברם באומרו (הושע ד ב) גנוב ונאוף, כי מרעת היד תמשך רעת ראש הגויה":
לילה טוב, בהצלחה לכולנו. באמת מחייל לה, חיל...