חיל בלע ויקיאנו כתב on 08 מרץ 2022 22:03:
תודה לכל המגיבים.
אז (נאנח) עדכון. אחרי יום רביעי שעשיתי תפילת יו"כ קטן הייתה בי התקווה שאוכל לשמור על נקיות מאותו הרגע עד פורים. התבדתי, מבאס מאוד. יום חמישי היתה חתונה של המשפחה. אחרי לימוד קצר בבוקר חזרתי להיות כל היום עד רגע היציאה לחתונה על המחשב, מכור למשחק המחשב הרגיל. משום מה גם שם אני רוצח ונהנה מזה. חתונה, חוזרים הביתה שמחים. משם אני נגרר ללילה לבן על המחשב. אותו המשחק. יום שישי - אחר שחרית של ראש חודש מקוצרת ביותר (מניין אשכנזי מטורף) חוזר הביתה והולך לישון עד אחר הצהרים, מפספס את כל הלימוד שרציתי לעשות. שבת שבע ברכות - ב"ה לומד הרבה ממה שרציתי להספיק, אבל שבת ארוכה עם בנות דודות וחברה של בן דוד, סיוט. מבטים, הרהורים לרגע שרץ מיד לבטל אותם.
חוזרים הביתה - שוב לילה לבן על המשחק. הולך לישון בבוקר בשש, בונה על זה שמישהו יחשוב להעיר אותי - קם לבית ריק בשעה 11:46, מוותר על שחרית, פותח את המחשב ו... דבר שאתם כל כך מכירים - "בודק" את החסימה. לא עובדת. נבהל, מוריד אותה שוב ו"בודק" - לא עובדת, ואז מתחילה על נפילה. אחרי פחות מחצי שעה אני אחרי גמירה. יורד קומה - לא יכול לאכול, עוד לא התפללתי - הולך למחשב עד שיגיע זמן מנחה. עד כאן אנחנו מדברים על יותר משלושים שעות בשלושה ימים שאני משחק משחק מחשב (אותו אחד), לא ישן, מפספס את הארוחה המשפחתית, לא מתפנה כמו צריך. מכור.
בשבלב מסוים מתפלל מנחה במניין, משחק כדורסל ברחוב עם איזה חילוני וחוזר הביתה. לא הולך לערבית, מחכה ל"טרמפ" לירושלים - מפגש משפחתי נוסף עם כל הבנות דודות הנ"ל, ועוד קרובים נוספים. אחרי שעות ארוכות סוף סוף מגיע לישיבה, נכנס מיד לחדר, - חייב שירותים, נכנס, "בודק" את החסימה בפלאפון - לא עובדת (למה לעזאזל? זה יותר מכוחי!), אחרי שעה וקצת נפילה שנייה. גולש מהשירותים למיטה, במודע "מפספס" ערבית (רשות לא?). קם למחרת בבוקר ב11 וחצי - אין מצב שאני 'מפספס' שחרית היום (אחרי זמן תפילה, לפני חצות).
מפה לשם, לא לומד היום סדר בוקר (עזרה לרב בישיבה), ישן בשעת מנחה ולא נזכר להתפלל עד אחרי שקיעה ועכשיו כותב את הדברים כשהקריז מתפתח לי בראש ועולה מחשבה לבדוק אם החסימה לא עובדת דווקא בשירותים.
כמה הזויים אנחנו יכולים להיות?
אוהב ומתחזק מהדברים היום בפורום. תודה לכולם. לילה טוב.
אחי אהובי, חזק ואחוז עצמך!!
אל תתיאש!!
כל פעם שאנחנו נופלים, אנחנו מקבלים חבטה. והחבטה כואבת.
אז לפעמים אנחנו אומרים...
למה בכלל לעלות... הרי שוב אפול ואקבל חבטה.
והאמת?
שכל חבטה חיזקה אותנו
כל נפילה גרמה לנו יותר לרצון אלוקי לעלות ולהתעלות
בן אדם,
עלה למעלה עלה,
יש לך כנפי רוח,
אל תכחש בם!!
תעשה תחקיר אירוע, מה גרם למה, איפה הייתה נקודת השפל, איפה התחיל הטריגר, מה הייתה הלגימה הראשונה
מה היה יכול לעצור את הנפילה?
תלמד, תגיע למסקנות.
ואל תתיאש. השם איתך עמך ואצלך .
אוהבים!!