תודה רבה לכם על החיזוק ועל האומץ שקיבלתי מזה.
אתחיל עם קצת מהסיפור שלי, רק כדי כדי לגלות מה שעובר עלי, ולראות אם יש מישהו שיכול לעזור לי.
ערבתי שנים הרבה של עליות וירידות, הכל התחיל כשהייתי ילד, והתחלתי לשחק עם חברים, ואח”כ בישיבה עם בחורים, ונפלתי הרבה הרבה לשאול תחתית ומתחתיו, אבל הי’ לי מסוה של בחור חשוב, כי באמת לא רציתי למרוד בה’ ולעשות הרע בעיניו, רק רציתי באמת להיות ירא וחרד ומקפיד על כל דבר שבקדושה, אבל כשבאתי לניסיון הזו לא יכולתי להתאפק.
כל פעם אחר הנפילה הבטחתי לעצמי שזה הי’ הפעם האחרון, ומהיום אהיה צדיק, אבל זה עבד לשבוע או לחודש ואח”כ נפלתי עוה”פ.
כשהתחתנתי חשבתי שזה יעזור לי, אבל אחר שנה וחצי נפלתי שוב להבוץ.
תודה לה’ זה כבר יותר משנה שאמרתי לכל החברים שלי, שזהו אני הולך להשתנות, והפסקתי קשר עמהם ולא דיברתי יותר עמם מטוב ועד רע, ומאז עבדתי על עצמי קשה להפסיק עם הכל, אין לי כלים טכנולוגיה ולכן אין לי פורנו, והפסקתי לאונן במסירות נפש, אבל לא בכל פעם אני מצליח.
הניסיון שיש לי כהיום הוא מכל מה שיש לי בראש מהעבר, ובאמת גם מול זה יש לי פתרון, לחשוב ולדבר לה’ כמה שאני אוהב אותו, וכמה שהוא אוהב אותי, וזה ממלא אותי באהבה מה’, והנסיונות עוברים מעצמם, אבל זה רק עובד כשאני מתחיל בהקדם מדי, ובאם התחילה התאווה אזי אני לא יכול להפסיק מלחשוב מזה, ואם אצליח לדחותו יחזור בעוד זמן קצר.
אין לי האומץ לכתוב עוד, אקווה לשמוע ממכם, איך להתמודד עם זה