אני לא יודע ממש מה לומר אבל אני יכול לכתוב מה עוזר לי ואולי גם לך זה יעזור
דבר ראשון כשאני בתוך מצב של נפילות, נורא נורא קשה לי להפסיק, כלומר שברגע שנפלתי מאד קשה לי לצאת ממעגל של נפילות, נפילה גוררת נפילה, וזה בגלל ש"כאילו" אין לי סיבה מספיק טובה להפסיק ליפול, כי מה כבר יקרה אם תהיה עוד נפילה אחת...
ולכן נראה לי שהדבר הכי חשוב הוא להצליח להתחיל רצף של נקיות, אצלי מספיק כמה ימים, ואח"כ כשאתה חוזר לאיזו שהיא שפיות יש מה לנסות להתקדם...
לדעתי הבסיס אח"כ הוא דבר ראשון חסימה נורמלית, ודבר שני לעבוד ברצינות, והאמת שגם אני לא מספיק עובד כמו שאני חושב שאני צריך לעבוד, יש דברים שאני צריך לעשות ואני עוד לא עושה, בדרך כלל בגלל חוסר זמן, האמת שבדיוק בגלל זה קבעתי לעצמי זמן קבוע שבו אני יושב על האתר ועל התכנית שלי, ועדיין לדעתי זה לא ממש מספיק
לי מאד עוזרת התכנית טיסה שיש באתר, אני עבדתי על הטריגרים שגורמים לי לנפילות, ועל שיטות להעביר את הדחף, וזה בהחלט עוזר לי, זה לא שכאילו זה פתרון קסם, אבל זה בהחלט עוזר, גם אם קשה.
הדברים האלה הם דברים חיצוניים שעוזרים להתמודד עם התאווה.
אני מבין מחברים באתר שיכול להיות דברים מסוימים שגורמים לבריחה לתאווה וצריך לעבוד עליהם.
יש את מה ש"רוצה להפסיק לתמיד" כתב, אני מאד מתחבר לדברים אבל יש לי בעיה טכנית עם זה וכתבתי עליה...
ויש חבר נוסף שכתב לי שלדעתו כל ענין התאווה והאו"פ מגיע כחלק מבריחה ממשהו שקשה או מציק וכדו' בחיים, אני מאד מתחבר לרעיון הזה, ואני חושב שככה זה אצלי, הבעיה היא שלא תמיד אני מצליח למנוע את הקושי, וכשבא הקושי בא רצון לברוח וכו', אבל אם אפשר למנוע את הקושי או על כל פנים את הרצון לבריחה זה גם סוג של פתרון.
מקווה שהדברים יהיו לאיזו שהיא תועלת
בהצלחה ענקית