שלום חברים אהובים! אתם נשמות טובות ומאירות את העולם כולו! איזה כח שיש לביחד שלנו, אנחנו משנים את החיים של עצמנו ועוזרים לחברים הנוספים להשתמש בכח הביחד כדי להביא שינוי לעולמם שלהם.
נעים מאוד, אני שמח בחלקי (מקווה), נרשמתי לאתר לפני יותר משנתיים, בתור נשוי שפשוט לא הבין מה נסגר עם כל ההתמכרות של העבר שלא עוזבת גם "כשפתי בסלי".
בתור רווק מגיל מאוד צעיר ראיתי כמויות של פורנוגרפיה, ומאוד בכיף ללא שום נקיפות מצפון, עד שהבנתי שאם אין לי את זה כמה זמן אני ממש משתוקק, והתחלתי לחשוב קדימה, על חיי נישואין, על פגיעה של המוח והרגל לביצועים פורנוגרפיים מנותקים מהמציאות, ורציתי לעצמי חיים טובים.
הרבה שנים ניסיתי להפסיק, אבל המציאות צחקה לי בפנים.
לא משנה איזה חוויות קשות היו לי בעקבות עוד נפילה, תמיד ידעתי לחזור לנחמה והתענוג שבצפייה. שעות על שעות, מיליון כרטיסיות פתוחות מחכות לי...
באתר בהתחלה חוויתי שיא של 11 ימים נקיים, הייתי בעננים, עד שנפלתי. "התרסקתי".
בקיצור, הבנתי שלא אוכל להמשיך לעשות את אותם הדברים ולצפות לתוצאות שונות, וכאן התחיל מסע ארוך של ניסוי וטעיה -
זה התחיל עם סינון מחורר של אינטרנט רימון שבקלות רבה הוא לא עצר אותי כמעט כלום.
אחרי הרבה נפילות גם עם אינטרנט רימון, קרה אבן דרך משמעותית בתהליך ההחלמה שלי - התקשרתי לחבר!
היה כאן (אולי עדיין) חבר בשם "עשן שמעון", אני חייב לו הכרת הטוב ענקית.
אחרי עוד נפילה, עשר שמעון הסכים ללא שום הכרות מוקדמת איתי, לכתוב לי את מספר הפלאפון שלו, והתקשרתי אליו - לא מחסוי - ודיברנו!
שברתי את "מסך הברזל".
דיברתי עם מכור כמוני.
זה היה פתח לשינוי גדול.
עם הזמן יצרתי קשר עם חברים נוספים וגם נפגשתי פנים אל פנים.
הביחד המשותף נותן כח עצום!
עשיתי סינון של נטפרי שאותו לא הצלחתי לעקוף, אבל מצאתי מקומות אחרים ליפול בהם!
אין עצה ואין תבונה...
עם הזמן גם אשתי תפסה מה קורה וזה גם משהו שהמריץ להכריח את השינוי להגיע.
השינוי העיקרי שהביא את הנקיות לחיים שלי - כנראה שזה לא מתאים לכל אחד - היה ליצור לעצמי סביבה סטרילית לחלוטין.
אין מחשב עם אינטרנט שהוא לא נטפרי, ואין פלאפון חכם, והמצב הוא כזה שגם אם אני רוצה ליפול אין לי את הזמינות. נניח אני מצוברח ולראות פורנו "יעשה לי טוב על הנשמה". אין. אין לי איך.
בכל דבר יש רווח והפסד, ידעתי שאני רוצה נקיות ולא היה אכפת לי חיי נוחות אחרים שיש עם זמינות מיידית לאינטרנט כל עוד זה עולה בנפילות ובזבוזי זמן אחרים...
זה בגדול על קצה המזלג.
מה עוד חסר?
כמובן שיש לי גם נפילות מצב רוח ואין כח לנקיות לפעמים ואני רוצה ליפול ולהטביע את נשמתי בשחור השחור הזה, להשלים פערים של כל הזמן, להתייחד שוב עם הסרטונים שגדלתי עליהם "ועושים לי כל כך טוב".
אבל בזמני בהירות, כשאני בפיקחון, שאני מרגיש טוב, כמה אני שמח על פעם שרציתי ליפול ולא נפלתי! תחושת השחרור מרימה אותי לגבהים חדשים של חיים, אני במקום אחר! חיי חיים נקיים ומחובר לאני הגבוה שלי, חווה את החיים עם ורידים נקיים שזורם בהם דם נקי וטוב. המוח שלי נתנקה יותר ויותר וזה משפיע בכל תחום כלשהו בחיי ובעיקר בחיי המשפחה!
בכל מקרה התחלתי לכתוב מה חסר, בזמני ירידה, אם תהיה לי גישה דיסקרטית לפורנו, לא בטוח בכלל שלא אפול! עיקר הנקיות שלי זה מכך שאין לי אפשרות גם אם אני רוצה.
נניח אני בבית לבד ומשעמם לי וקצת עייף וכו', ופתאום סמרטפון פתוח, אין לי שום ערבון לכך שלא אפול ואמלא את כולי מכף רגל עד ראש בפורנוגרפיה מגוונת.
זהו. אם קראת עד כאן, וואו, תודה רבה!
כל יום מחדש זה מלחמה חדשה על נקיות, אם ברחוב ואם בלא להשיג איזה מכשיר עם אינטרנט, וכן על זו הדרך.
ההפנמה שאני לא הגיבור כאן, השם הטוב נותן לי כוחות ושכל טוב לבחור בחיים. כל יום מחדש. גם היום בעזרת השם, אבקש כוח לדבוק בה', לדעת שהכל ממנו, ואלמלא הוא עוזר לי, איני יכול לו.
אני אוהב אתכם, יום טוב ומבורך, שבוע טוב ונקי!
שמח.