אח יקר כאן לצידך! תדע שה' יתברך לא נותן לנו ניסיון שאנחנו לא יכולים לעמוד בו.. אנחנו יכולים צעד אחר צעד.. לאט לאט. ובנחת אח. לנשום עמוק ולהמשיך! לחזור בתשובה ולהתעסק רק בטוב. בטוב האמיתית שלך ! יש משהו שמחזק אותי מאוד, זה ה"מודה אני" של הבוקר, אם אני קם, וואלק ה' רוצה אותי, ה' לא ויתר עליי, אז מי אני שאוותר על עצמי. תן בראש אחי היקר, מחבק מרחוק. איזה יסורים זה אחי, באמת באמת תדע לך שאם התנסת בניסיון הזה זה לא סתם, זה רק אומר שאתה באנדם מטורף . יש אנשים שלא מתנסים בזה, קיבלו דברים אחרים פחות קשים, אנחנו אנשי גבורה,אשני גוברה שקמים כל בוקר ואומרים יאללה היום אני לא מוותר. מי חי חיים כאלה?! אנחנו גיבורים אמייתים! הולך לנו פסרה, והנה אנחנו ממשיכים, מתחתנים, ילדים, עבודה, פרנסה חברים, זה האמיתי! הקליפה הזאת צריך לשרוף אותה!
אני מכיר כלי חזק, שלא ראיתי שמשתמשים בו פה.. קוראים לזה התקלה. כמו שאנחנו נתקלים במחבל ואנחנו ישר נכנסים למצב תקיפה, כך גם פה. כשעולים הרהורים... ישר תפוס פינה או מקום שלא ישמעו אותך ופשוט תצעק עליו. תזעם עליו. תוצי אכעס חזק חזק על היצר הרע. אני אומר לך הוא שותק יפה מאוד אחרי.
היה לנו מעצרים בצבא, את נכנס לבית של הערבי, ואתה פשוט כועס עליהם מתנהג באגרסיביות. כך גם פה. במחשבות כל פעם שזה בה , כנס לפינה, ופשוט כנס למצב של "בא מכות ! רוצה מכות ?! בא אני אפרק אותך!! וואי וואי מה אני אעשה לך! הוא ישב בשקט כמה ימים.
אח יקר תן בראש. אנחנו כאן איתך!