ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: נפילות 44 צפיות

נפילות לפני 1 חודש, 2 שבועות #152114

• 12yos
  • משתמש

היי רציתי לשתף בכל הנפילות שאני זוכר ואיך התגובה שלי אליהם הייתה, אני זוכר בגיל 13 14 עד 16 בערך היו לי נפילות הרבה אפילו אבל כל פעם שנפלתי אני קמתי בחזרה וניסיתי למרות שלא הייתה לי בכלל תוכנית ושנפלתי אמרתי לא נורא אני קם ואני יצליח הסתמכתי על הכוח הרצון שלי והצלחתי אפילו כמה וכמה פעמים אבל זה מתי שהחיים שלי היו ממש קלים וטובים אבל עברו עליי שנים לא קלות של דיכאונות ובאסות רציתי להשיג מלא דברים בחיים ולא הצלחתי בחיים מה שגורם לי בזמן של דחף פשוט לוותר ולא להשתמש בכוח הרצון שלי כי הוא נשחק אין רצון כבר כמו פעם כי יש לי נחמה בפורנוגרפיה ואוננות ואחרי השנים הלא קלות האלה שעברתי בעיקר בגלל שלא הצלחתי לצאת מהתמכרות כל נפילה הייתה לי ממש קשה הפסקתי וגם התחלתי להרגיש פיזית ממש רע אחרי שאני מאונן ורואה פורנוגרפיה מתחיל לגרד לי בעיינים כאבים בכל מני מקומות בגוף בילבול דיכאון אכזבה וקושי נוראי לקום בבוקר בגלל התיסכול וההפסד של העברה אני גם בחור דתי וממש קשה לי להתפלל בזמן האחרון למרות שאני כן מצליח אני מרגיש גם חולשה פיזית מוזרה כזאת ועייפות הבנתי שיש דבר כזה פוסט ארוגזמה שעוד לא יודעים למה זה קורא וזה עובר אחרי שבוע שבועיים וזה נכון ככה זה אצלי אחרי שאני מאונן ורואה פורנוגרפיה אני פשוט לא אני פיזית ונפשית עכשיו עם הנפילה האחרונה שלי אני מרגיש ממש רע מבחינת הכל פיזית נפשית רוחנית התחלתי עכשיו את התוכנית 8 המעגלים שמנסה לבנות תוכנית שתעבוד על אמת ומה שגם ממש כואב לי שזה שהרסתי מלא ניצוצות קדושה והרסתי את המוח שלי בכל מני דברים רעים אני יודע מה כמה מפה אולי יגידו לי שעצם זה שכואב לי על הניצוצות ועל העברה זה גדול אבל לא אכפת לי מגדולה אכפת לי מזה שהרסתי כל כך הרבה כל השנים האלה ועל משהו כל כך סתמי ולא שווה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.29 שניות

Are you sure?

כן