היי,
זה הולך להיות קצת ארוך אז מחילה.
אז מחקתי ונרשמתי מחדש לאתר,הרגשתי שאני חייב להתחיל מחדש אבל הפעם מתוך מחוייבות וגם כדי לעשות לעצמי יותר סדר.
אז שלום לכולם אציג את עצמי כמצליחן (בתור מנטרה שמעודדת חיוביות),בן 32 נשוי ואב לתינוק חמוד.
לא אתחיל מהתחלה אלא התמקד דווקא בשנה האחרונה. כשפרצה המלחמה (שמחת תורה 07/10) הייתי נקי חודש ימים. הוקפצתי למילואים כמו מאות אלפים אחרים וזכיתי להלחם בחזית בעזה (לא ארחיב על הלחימה עצמה) זה היה הסבב הראשון והקשה מכולם בו שירתתי חודשיים וחצי. במהלך המילואים שמרתי על נקיות והאמת שזה היה קל כי לא היה לי שום פנאי או יכולת לממש את הרצון אם היה גם בימי הריענון המעטים שיצאתי הביתה.הלחימה גרמה לי באופן לא מודע לסטרס פנימי שקט ולא מורגש שהתבטא בסוף הסבב כשהשתחררנו, הגוף הגיב לזה קודם עם צינון ופריחה וחולי שזה היה הדבר הקל,החמור יותר היה ההתבטאות שלו דרך הנפש,לא שמים לב לזה בהתחלה אבל אחרי שבוע שלם שאתה לא מצליח לקום מהמטיה לפני השעה 10 ולא לרצות לעשות כלום חוץ מלאכול ולרבוץ אתה מתחיל לשים לב לשינויים שהשיא היה בנפילה דרסטית לתוך התאווה (פורנו,שיחות טלפון מיניות עם נותנות שירות,וואטסאפים מיניים של נותנות שירות) זו נפילה שהרגשתי שהשתגעתי, זה לא דמה לשום דבר אחר,הייתי אובססיבי, ידעתי שיש לזה קשר ישיר ללחימה בעזה. באותה תקופה אשתי היית בהריון מתקדם שזה היה מרגש וציפיתי לבואו של בני הבכור אבל זה גם טרם מאוד לסטרס שחשתי.
הרצון והאמונה שלי בסופו של דבר ניצחו ויצאתי מהלופ המענה הזה של ההתרסקות, התפכחתי,סגרתי את כל החשבונות באתרים והאפלקציות שהיו לי, הרגשתי שיצאתי מהכלא, שמחתי,התחלתי לקום מוקדם בבקר לתפילה במניין,הגעתי מוקדם לעבודה, למדתי תורה,התחלתי להתאמן והייתי מוכן לקבל את פניו של הבן שלי לעולם.
התקופה היפה הזו נמשכה לה בערך חודשיים עד הנפילה הבאה שהיא היית באותה דרגה כמעט אבל נמשכה פחות זמן אבל פה קרה משהו נורא מביך אבל משנה איזון במלחמה הזו מול היצר,אשתי תפסה אותי! כנראה שלא הייתי יסודי כבדרך כלל לגבי בדיקת ההסטורייה והשארתי "לכלוך" וכל זה אחרי שאמרתי לה שאני כבר לא חושב על זה ואני בסדר (לא שיתפתי אותה בנפילה הספציפית) היא כעסה ונפגעה (בצדק) אבל היא עשתה משהו שעוזר לי עד היום ומונע התרסקות, היא שינתה את כל הססמאות במחשב ובפלאפון הספייר (שממנו הייתי משתמש בטלגרם למטרות מיניות) שאם אני רוצה להכנס למחשב או לכל מכשיר אחר בבית זה צריך לעבור דרכה (ברוך השם שנתן לה אתה הרעיון הזה).
האמת שהתפיסה על חם הזו שמרה אותי נקי עד שנקראתי שוב לדגל ושוב מהמלחמה ביצר עברתי למחלמה בעזה ששם לא היית לי גישה אמנם לפורנו אבל כן היה לי וואטסאפ ומספר שמור של מישהי שעושה סרטונים בתשלום ולצערי יצרתי איתה קשר וכך הכנסתי את עצמי למחלמה בשתי חזיתות , השימוש לא היו בחופשיות ולא באמת היית לי פרטיות כך שהנפילה היית מאוזנת ולא מרסקת. אחרי שסיימתי את הסבב (המייגע ) חזרתי הביתה עם מוטיבציה לפתוח דף חדש,זה היה בעיצומו של חודש אלול ,לא אשקר זה לא בא אליי בקלות והייתי צריך לעבוד על זה חודש ימים, זה היה טכני אבל בסוף האור הזה חדר את הסדקים ופרץ לתוכי והרגשתי אדם חזק,נקי ושמח,הרגשתי שאני חיי את עצמי סוף סוף..
אבל שכחתי ש"לפתח חטאת רובץ" וכמו החמסניקים ימח שמם גם לו יש סבלנות והוא רק מחכה שתרדם בעמדה וחברים יקרים זה אכן קרה, חשבתי שניצחתי,חשבתי שזה כבר מאחוריי אבל טעתי..אחרי ארבעה חודשים של נקיות נפלתי והתחלתי לראות תמונות ותכנים בצורה חטופה דרך המחשב של העבודה כי הפלאפון שלי חסום ואין לי גישה לססמאות של המכשירים בבית, הייתי מנצל את הזמן שאשתי במקלחת או בשירותים ונכנס דרך הפלאפון שלה רק כדי להסתכל (זה לא המשיך לשלב של פורקן), האמת שזה יצר אצלי תחושה של תסכול ועצבות, מצד אחד רציתי לממש את התאווה ולא יכולתי פיזית ומצד שני לא רציתי ומתוך התסכול נולד אצלי רעיון לרכוש טאבלט בעלי אקספרס בלי להגיד לאשתי. דרכו אוכל לממש את הדחף ואכן קניתי והוא הגיעה אליי אחרי שבוע והאמת להגיד לכם לא באמת היה לי זמן לזה כי לא הייתי לבד הקדוש ברוך שמר עליי כך שלא תהיה לי אפשרות להיות לבד בבית, עד מוצאי שבת האחרון שאשתי לא היית בבית והילד נרדם מוקדם, ממשתי את התאווה ועשיתי שיחת וידאו מינית בתשלום ולא נהנתי מזה בכלל! וזה בכלל ביאס כי מצד אחד אני נופל ומצד שני גם לא נהנה מזה?! כנראה שהלחץ מלהתפס ורגשות האשמה שאני עושה משהו לא בסדר מלבד הצפייה בפורנו אלא גם מסתיר מאשתי את העובדה הזו שקניתי טאבלט וחזרתי לנפילות גרמו לי לאי התמסרות לסיטואציה והראש והגוף פעלו בנפרד. אחרי הנפילה הגיעה ההתפכחות (זו היית פעם ראשונה שהגעתי לפורקן מאז שהתחילה הנפילה ) הדבר הראשון שעשיתי אחרי ההתפכחות וההתארגנות מחדש על עצמי זה לקחתי פטיש ושברתי לחתיכות את הטאבלט.
וואו זו היית הרגשה טובה, סוף סוף אני לא מסתיר משהו,והנה אני גם מראה לקב"ה את הרצון הטוב שבי להיות קרוב אליו,להיות נאמן לו ,לאשתי ולעצמי ולהיות שמח. והנה אני כותב מתוך שמחה ונקיות של יומיים ברצף ומאחל לעצמי ולכם חיים טובים יותר,שמחים יותר, שתחיו את החיים מתוך האדם שהקב"ה ייעד אתכם להיות.
תודה למי שקרא עד כה,
שלכם,
המצליחן