אהלן אני די חדש בפורום אבל אני מתמודד איזה 6 שנים..
עד לפני המלחמה היה לי גם מאוד מאוד קשה והשיא שלי בשניים האלה היה מקסימום שבועיים, ואז התגייסתי וצהל לא ריחם עלי, ואז הגיעה המלחמה שבגלל שברה את כל מה שעוד איך שהוא בניתי..
אני הייתי לוחם הייתי בשביעי בעזה בלבנון וסוריה וברוך ה' השתחררתי, חברים שלי נפלו, חברים איבדו אברים, אני הייתי טנקיסט והייתי הטנק הראשון של סיירת גולני שהובילה את חטיבת גולני שהובילה את אוגדה 36 (קיצור הייתי טנק ראשון של אוגדה) אז ייצא גם שחיסלנו רק הטנק עשרות מחבלים..
ואז ברוך ה' השתחררתי, אבל גם בלחימה עצמה (אני לא מאמין אשכרה אוננתי גם בעזה אני כזה דפוק) וגם אחרי (אני מרגיש כאילו אני צריך סטרס ואדרנלין ומשהו מעניין) קשה לי בצורה מטורפת להתמודד, אני נופל מלא אני מנסה גם לצאת לדייטים ולהשאיר מאחורי התחלתי להיות מדריך פניימיה ועדיין לא משנה כמה אני ממלא את החיים אני עדיין נופל, לא אוהב להרגיש חלש גם באופי שלי אני אדם כזה שלא מראה חולשה (שברתי את היד והייתי בלי גבס שלושה ימים ולא אמרתי כלום ולא בכיתי ולא כלום וזה בתור תיכוניסט) אני אדם שאין דבר שיותר שונא מלהראות חולשה .
וזה התחום היחידי שאני לא מצליח לא משנה מה אני עושה הייצר שובר אותי, עכשיו אני בשיא של 5 ימים כולה, ולא רואה את זה ולא יודע מאיפה אוסף את הכוחות להמשיך, אני באמת די חדש בפורום ולא הבנתי איך זה עדיין עובד..
אני דיי מיאוש למרות שעכשיו רואה טיפה תקווה בגלל הדייטים שעוזר לי איכשהו לתפוס את עצמי..
כל עוד זה מאנונימי לא אכפת לי לבקש ולצעוק לעזרה, לא רוצה ללכת לפסיכולוג אני לא אדם בעייתי שצריך עזרה..
איזה עצות יש לכם בשביל להמשיך ולהחזיק עוד הרבה ימים (ולהיגמל בכללי) חוץ מללכת לפסיכולוג:)
ממש תודה ומעריך ואשמח לעצות ותגובות;)