ברוכים הבאים, אורח

טיפים להמשך הדרך
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: טיפים להמשך הדרך 179 צפיות

טיפים להמשך הדרך לפני 1 חודש #152838

שלום לכולם , אני כבר שבוע ללא שימוש בפורנוגרפיה ומרגיש טוב מאוד ובטוח בעצמי שאמשיך כך, אשמח לטיפים איך להמשיך להתמודד ולהתקדם בתהליך.
תודה

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 1 חודש #152839

וואלה אחי יתותח 

נראה לי שהטיפ הכי חשוב זה לא להתייאש כי בנינו הקושי הולך ובא ואצלי גם היו נפילות אחרי שהתחלתי את המסע שלי 
אז צריך לדעת לא להתייאש ולשמור על כח רצון ומוטיבצייה להמשיך
ועוד משהו להיות (לא יודע בדיוק איך רושמים את זה) יקבי/עיקבי 
בקיצור כל הזמן להמשיך לראות סרטונים באתר וליישם אותם

בהצלחה אח גיבור

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 1 חודש #152848

אהלן!
שב עם עצמך ותכתוב תוכנית פעולה. מה לעשות כשיבוא לי דחף? מה לעשות כדי לחגוג ניצחון על הדחף? מה לעשות אם נפלתי כדי לקום מהר? מה לעשות כשאין לי דחף ואני רוצה לחזק את עצמי?

בשביל למלא את כל זה אתה יכול להיעזר בתוכנית לעזרה עצמית "לטוס אל החופש". או בארגז הכלים.

נסה לחשוב מה עזר לך להחזיק עד עכשיו? ולשמור על זה חזק חזק!

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 3 שבועות, 4 ימים #152907

• nbym
  • דירוג זהב

שלום לך, canthurtme!

קודם כל, אני רוצה לברך אותך על השבוע הנקי שלך – זה לא מובן מאליו, וזה מעיד על כוחות נפשיים אדירים. היכולת לעצור, להחליט, ולצעוד בדרך חדשה היא מתנה גדולה שה' נתן לך, ואתה משתמש בה בצורה מעוררת השראה.

כדי להמשיך ולהתחזק, חשוב מאוד לא רק להימנע, אלא גם למלא את עצמך בדברים טובים. כשאדם עוזב הרגל מסוים, במיוחד כזה שהיה עבורו מפלט, יש חלל שצריך להתמלא. זו הזדמנות גדולה לגלות מה מחיה אותך באמת – לימוד תורה, התנדבות, ספורט, פיתוח כישרונות – כל דבר שייתן לך סיפוק אמיתי.

כמו כן, הכנה מראש היא מפתח להצלחה. נסה לשים לב מתי הדחף חזק יותר – האם זה בלילה? כשאתה לבד? ברגעי מתח? ככל שתבין את הדפוסים שלך, תוכל לבנות לעצמך אסטרטגיה ברורה להתמודד. למשל, אם בדידות היא טריגר, נסה להכניס יותר חיי חברה או מסגרת מחייבת. אם חוסר מעש מוביל לנפילות, תכנן את היום שלך כך שתמיד יהיה לך עיסוק מועיל.

ולבסוף, תזכור שהדרך הזו היא תהליך, ויש בה עליות וירידות. גם אם יהיה קושי, זה לא אומר שהתקדמותך ירדה לטמיון – להיפך, כל ניסיון מחשל אותך ומלמד אותך איך להיות חזק יותר בפעם הבאה. ה' מוביל אותך, ועם סבלנות ואמונה, תראה איך אתה הולך ונבנה, צעד אחרי צעד.

אשריך על הדרך שאתה עושה, ואני בטוח שבכוח הרצון והאמונה שלך, תמשיך להצליח!

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 3 שבועות, 1 יום #152923

היום היה לי דחף. 
ראיתי תמונות לא צנועות, וכמעט ונפלתי אבל בזכות הדרך שהתחלתי זה נתן לי כוח להתגבר, עכשיו אני נכנס תי שוב למערכת כדי לחזק את עצמי. 
נראה לי, עצם זה שהתחלת תהליך זה כבר מוטיבציה חזקה להמשיך, בנוסף חשוב לחזור וללמוד את החומר ולבנות עוד על מה שיש לך. 
כשהייתי בחור לימדו אותנו אם הקו רחוק מהשוליים אז הסיכוי ליפול רחוק יותר, וזה נכון לגבי זה שככל שתזהה את הדברים שיכולים לגרום לך ליפול ותרחיק אותם זה יעזור להתגבר.

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 3 שבועות, 1 יום #152927

התמונות האלה הם התחלה של נפילה,מזה הכי צריך להזהר כי מאוד קשה להמנע מנפילה אחרי זה.
וצריך לזכור שיש נפילה ויש התרסקות. כשאתה נופל אמנם זה מבאס ומתסכל אבל זה לא משפיע עדיין על מצב הרוח שלך והאישיות שלך בצורה כזו שתרגיש את זה בחיי היום יום,יותר קל לקום ולהמשיך בדרך אבל כשאתה מתרסק שזה תוצאה של ייאוש אחרי נפילה אז פה זה פשוט משתלט לך על החיים הכל מושפע זה כבר לא רק הצפייה בפורנו זה אתה מול העולם בחוץ,מול אשתך וכו'. תזכור אולי תהיה נפילה כזו או אחרת אבל לזכור ולהבין שזה חלק מהתהליך והעיקר זה לא להתרסק.
בהצלחה אחי

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 3 שבועות, 1 יום #152931

• nbym
  • דירוג זהב
אחי היקר,
וואו ישר כוח שהתגברת! זה לא מובן מאליו, וזה מראה כמה כוח יש לך וכמה הדרך שאתה עושה משמעותית. איזהו גיבור הכובש את יצרו!

כמו כן, זה טבעי שבדרך יהיו רגעים מאתגרים, אבל עצם זה שברגע של ניסיון בחרת לעצור ולהתחזק – זה ניצחון ענק. תחגוג אותו

אני ממש מתחבר למה שאמרת – כששמים גבולות ברורים ומרחיקים את הטריגרים מראש, זה עושה את ההתמודדות הרבה יותר קלה. אתה לגמרי בכיוון הנכון. ככל שתמשיך לחזק את עצמך ולהבין מה עוזר לך להישאר נקי, כך הדרך תהיה יותר יציבה.

כשיש גבולות אתה יותר חופשי. נשמע לא הגיוני, אבל זה בדיוק העניין. כי כשאין גבולות, אדם יותר פגיע ליצרים ולרגעים של חולשה. אבל כשאתה בונה לעצמך מסגרת ברורה ומרחק ביטחון מהנפילה, אתה בעצם מחזיר לעצמך שליטה. אתה מחליט איך אתה רוצה לחיות! חופש אמיתי זה לא לעשות "מה שבא לי" ברגע אחד, אלא לבחור בדרך שנותנת לך סיפוק אמיתי ועמוק, בלי חרטות.

הנקודה הכי חשובה היא לא לתת למעידות קטנות לגרום לך להרגיש חסר ערך או מיואש. כל רגע שאתה בוחר בטוב, כל מאבק שבו אתה מצליח לעצור – זה לבנה נוספת בבניין שאתה בונה. וזה תהליך, בדיוק כמו שאמרת.

תמשיך להכניס לחיים שלך תוכן שנותן לך כוח, להעמיק בלימוד, להיות מוקף בחברים תומכים, ובעיקר – להאמין בעצמך. ה' רואה כל מאמץ קטן שלך, והוא איתך בכל צעד.

אחי היקר, אתה עושה פה דרך אמיצה.
חזק חזק ותתחזק!
מאמין בך!
נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות, 1 יום על ידי nbym.

תגובה: טיפים להמשך הדרך לפני 3 ימים, 22 שעות #153058

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2926 ימים
  • חבר חדש

תודה על השיתוף
מניסיוני , אל תהיה בטוח. אנחנו חיים רק להיום עד סוף היום.
מחר יום חדש , מלחמה חדשה
ניסיונות חדשים
יצר גדול יותר.
אני מכור בהחלמה, רק להיום כל היום עד סוף היום עד 120 שנה
תנצור את ההרגשה הזאת , תן לעצמך מתנות קטנות, תחגוג כל שבוע ותציין נקיות
אבל אל תשכח אחי חברי יקירי
ההתמכרות כמו אריה מאולף קשור לנו לרגל.
אל לנו להסיט מבט או לשכוח לשניה ממנו
חוסר תשומת לב והרגשה של ניצחון לכאורה גורר נשיכה כואב
אם תרצה לשוחח אשמח אני כאן לשירותך

• עמוד:
  • 1