הרבה פעמים שניסיתי וכל פעם לא הלך עכשיו התחלתי עוד פעם עם תקווה עם חזון. ובאמת הלך סביר 8 ימים נקיים ואז נפילה ממשיך אומר הכל טוב לא עוצר 11 ימים ואז שוב אבל הנפילות זה לא בקטנה זה התרסקות זה שעות בצפייה
אני חייל וכל פעם שאני בבית ולא תמיד חברים שלי יוצאים וטיפה משעמם אני מתרסק אפילו לא מנסה לארגן משהו כדי לא להיות בבית פשוט שוקע בזה ולא יוצא עכשיו אני אחרי יומיים של התרסקות חזקה מקוה להמשיך למישהו יש עצות עזרה איך מונעים ליפול ברגע שמשעמם כי ברור לי שלא כל החיים כל הזמן יהיה לי מה לעשות
חשבתי שאני לא אכתוב פה אבל בכל זאת עשיתי את זה מקווה לקום חזק ובעז"ה להקים בית נאמן תודה לכם כל טוב
היי
ראשית שאפו על המאמצים והתוצאות שהשגת, מעריך את זה מאוד!
לגבי הנפילות - יש לך תכנית לזמנים רקים?
או סדר יום מינימלי?
זה יכול להיות אפילו זמנים קבועים לארוחות או הליכה יומית קצרה.
תתחיל בקטנה מהטריגר הכי מועד לנפילות, ועם הזמן תוסיף בהדרגה.
אני מחזק את מה שאמרו לפניי, ומוסיף - איך הולך לך בימים שאתה לא בבית? אתה מסופק, מאושר, מרגיש טוב בנפש ובגוף?
לפעמים מצטברים בנפש כל מיני צרכים עמוקים ומשקעים ואז הכל מתפרץ ברגע של שקט ומנוחה (שעמום), ובורחים לפורנוגרפיה ואוננות כדרך להרגיע את הכאבים הפנימיים.
מה שהכי עוזר לי עד עכשיו זה ללמוד לחיות עם השקט. אנחנו חיים היום בעולם של הרבה גירויים ומסכים ואנחנו לא רגילים לחיות בלעדיהם.
זה לוקח זמן אבל לאט לאט אני לומד להניח את הטלפון וליהנות מהשקט, בין אם אני עם אנשים או סתם בוהה בנוף. לפעמים המוח מאוד מגורה ומלא בדופמין, וכשלוקחים כמה דקות להירגע מזה פתאום לא משעמם לשבת בשקט.
משם הרבה יותר קל לבנות הרגלים, למשל לקרוא ספר או לפתח תחביב או לצאת להליכה בלי להרגיש משועממים.
זה נושא חשוב ושרשור רלוונטי מאוד!
תודה שפתחת וכתבת אותו!!
מצטרף לכל מה שאמרו מעליי ומציע גם לזהות מאיפה הטריגר מתחיל?
מתי אתה תופס שמשעמם לך ומתחיל להעביר את הזמן בצפייה?
רק שהערב מתארך ואין חברים?
אולי כבר מתחיל באוטובוס בדרך הבייתה?
תתחיל לזהות מאיפה השיעמום שמוביל לצפייה מוביל..
משם תוכל לגבש לך תוכנית פעולה.
בהצלחה, מחכים לשמוע ממך
אלון,
צוות תוכן GYE
תגובה: התרסקות חזיתית
לפני 3 שבועות, 4 ימים #153057