ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: עזרה לזמן לבד 17 צפיות

עזרה לזמן לבד לפני 2 ימים, 13 שעות #153723

קודם כל אני רוצה להגיד שאני ממש מרוצה מהאתר ומהתוכנית מי שיצר את הפורמט יש לו הרבה זכויות
רציתי לשתף שסה"כ הולך טוב ביום יום כבר לא נופל הרבה אבל כל פעם שאני נופל זה שאני לבד במקום שאין אף אחד ואז אני נופל אין מה לעשות אני לבד ומנסה להעסיק את עצמי אבל בסוף זה הרגע שאני נשבר ופונה לצפייה לכן אשמח מה לעשות שאני לבד יש לי תחביבים ודברים ניסיתי לעשות אותם אבל סיימתי איתם ואז נפלתי לכן אשמח לענות מה לעשות שאני לבד ואיך לא ליפול 
עוד פעם רוצה להגיד תודה ליוצרי האתר ולכולם שיהיה בהצלחה שנתראה אחרי שזכינו ל90 יום נקיים בעז"ה

תגובה: עזרה לזמן לבד לפני 1 יום, 10 שעות #153724

שבוע טוב,
תודה על השיתוף
יש הרבה כלים שעוזרים לי, אחד הדברים שמאד מועילים לי זה לצאת מהריכוז העצמי שלי ולהיות בנתינה, זה יכול להיות בנקיון בבית, לזרוק את הזבל לפח, ואם אלך קצת רחוק, זה לאסוף קצת זבל ברחוב...
כשאני בנתינה ולא בלקיחה, אני יותר מחובר ופחות בורח לתאווה.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן