ברוכים הבאים, אורח

נפילה אחרי 120 יום
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: נפילה אחרי 120 יום 38 צפיות

נפילה אחרי 120 יום לפני 1 יום, 19 שעות #153742

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

נפלתי אחרי 120 יום. 
כואב לי
בא לי לבכות
בא לי להקיא

לקראת ה90 היו לי מעידות, אבל הצלחתי לעצור.
לקראת ה120 יום היו לי מעידות, זה התחיל בקטנה, בהדרגה, שבועיים לפני הנפילה. היצר הרע כל כך מתוחכם.
כתבתי בנושא אחר, השיטה שלי הייתה דווקא להיות בלי סינון. וכשאין גדר, אתה לא נותן לאויב אפילו להתקרב אליה - וזה עבד לי. שברתי שיא של 30 יום והגעתי עד 120, חשבתי שזה מאחוריי.
אני חושב שזה התחיל כשנתתי לאויב להתקרב קצת, "רק קצת".
התחושה היא ש120 יום הלכו לפח, וייקח לי שוב 4 חודשים כדי לחזור למה שהיה, למרות שבשכל אני יודע שזה לא נכון.

הפחד שלי עכשיו הוא שאני אנצל את הנפילה כדי ליפול עוד. הרי "זה לא הורס את הספירה, כי אני ב0 ימים" או משהו כזה.
צריך גם לשנות משהו בשיטה, אני עוד לא בטוח מה. אולי לעשות חסימה כוללת

תגובה: נפילה אחרי 120 יום לפני 1 יום, 19 שעות #153743

• נצחי
  • רצף ניקיון נוכחי: 14 ימים
  • חבר חדש

משתתף בצערך 
מרגיש אותך ומבין טוב טוב מה אתה מרגיש
אבל תחשוב אם הצלחת להגיע ל 120 יום זה אומר שאתה מאוד מאוד חזק ובוודאי שיש לך את הכוחות לקום מחדש,
תנשום עמוק ותזכור ש'ליפול עוד קצת' זה פרס לשטן ואילו אם אם אתה אומר שנכון מה שנפלתי נפלתי ומעתה לעולם לא עוד, ניצחת בקרב.
תזכור שלהישאר נקי אחרי נפילה זה חכמה הרבה יותר גדולה מלהישאר נקי אחרי 120 יום נקיות.... הרבה יותר הירואי!!
אוהב אותך בכל לב

תגובה: נפילה אחרי 120 יום לפני 1 יום, 17 שעות #153744

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 93 ימים
  • מנהל
120 יום!
וואו. מדהים!!
כל יום הוא עולם שלם שהצלחת להחזיק ולא ליפול!
כל יום בספירה מביא איתו אתגר מיוחד משלו.
כל יום שחצבת במספר הזה.. ב120 הזה.. נקנה בעמל ויזע.
והנה עכשיו נוסף אתגר נוסף. נפלת.
ואולי זה האתגר של היום ה121?
אולי האתגר של היום ה121 הוא איך קמים?

וכדי להתגבר על האתגר הקשה הזה, תראה אולי יש משהו שאתה יכול לדייק בתכנית? אולי משהו לשנות או לשדרג?

מהאתגר הזה ייצמח בן אדם גדול יותר.

בהצלחה!!

אלון

אלון,
צוות תוכן GYE 

תגובה: נפילה אחרי 120 יום לפני 1 יום, 17 שעות #153748

אם הצלחת עם התוכנית הזאת להגיע ל120 ימים, אולי לא חכם לעבור לחסימה כוללת. אלא להוסיף לך תזכורות, עבודה, תרגילים מיוחדים כשהיצר הרע לוחש לך "רק קצת". וככה תהיה מכוסה גם מהכיוון הזה.

המון אנשים נופלים כשהם בטוחים שזה כבר מאחוריהם. חשוב לשמור על איזה שהוא מינימום של עשייה והשתדלות לאורך כל החיים, לא תוכנית מלאה וקשה, אלא משהו ששומר על האש בתוכך. בקטנה אבל איכותי.

תנסה לשפר את זה, טוב?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: נפילה אחרי 120 יום לפני 1 יום, 6 שעות #153760

• omris0253
  • חבר חדש

אני קורא הכל, תודה לכולם. 
היום אכן נפלתי לא מעט, וזה מבאס ממש, מרגיש שחזרתי אחורה. אני צריך לשבת עם עצמי ולקבל על עצמי לחזור ולתכנית, אחת משופרת

תגובה: נפילה אחרי 120 יום לפני 6 שעות, 55 דקות #153766

• omris0253
  • חבר חדש

ברוך ה' קמתי היום די חדש, מה שקרה אתמול הרגיש לי רחוק ממני וזר לי. מקווה שימשיך ככה. עוד לא ישבתי הוספתי לי דברים לתוכנית, צריך.
@ניריוסף - לגבי מה שכתבת, שאולי לא כדי לעשות חסימה כוללת, אני הולך איתך, אבל לא מצליח לחשוב על משהו שבכל זאת יוסיף לתוכנית הנוכחית

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן