ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: הנפילות 43 צפיות

הנפילות לפני 1 שבוע, 4 ימים #153900

לאחרונה התחלתי תוכנית של לטוס אל החופש דרך האימיילים מי שמכיר, ואני מנסה להידבק לתוכנית ופשוט לא כל כך מצליח אלא יום מצליח ואז אחרי זה יומיים נפילות, ולפעמים אני נופל אפילו יותר מפעם אחת.
האם אפשרי לצאת מזה ללא פסיכולוג או עזרה ממישהו כי אין מישהו בחיי שאני יכול לספר לו, אם מישהו מכיר דרך מסוימת לתקשר עם מישהו אשמח שיגיב.
תודה.

תגובה: הנפילות לפני 1 שבוע, 4 ימים #153901

שלום וברכה,
אוהב אותך מאד, מזדהה עם הקושי ועם ההתמודדויות.
לא הצלחתי להבין האם אתה רוצה לדבר עם אדם כלשהו או לא, בתחילה שאלת האם יש אפשרות לצאת מזה בלי עזרה ממישהו, ולבסוף שאלת האם יש אפשרות לתקשר עם מישהו.
בכל אופן, מה שעזר לי זה להבין שאני צריך עזרה ולבד אני לא יכול.
זה מה שעובד לי כל יום בס"ד.
אם תרצה תוכל לדבר איתי. תוכל בינתיים ליצור איתי במייל: matchilgye@gmail.com

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.35 שניות

Are you sure?

כן