ברוכים הבאים, אורח

כנראה שכן צריך לכתוב יומן
(1 צופה) (1) אורח

נושא: כנראה שכן צריך לכתוב יומן 37299 צפיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 3 חודשים #153729

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 557 ימים
  • דירוג פלטיניום

אמן אחי שתמשיך להצליח 
ושיהיה לך קבלת התורה בשמחה ובפנימיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 חודשים, 4 שבועות #153749

מה שלומך? איך עבר החג?
מה עובר במחשבות שלך?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #154099

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 233 ימים
  • דירוג פלטיניום

פעם אחרונה שעדכנתי כאן היה לפני שישה שבועות. ניסתי פעם אחת להיכנס לעדכן והייתה בעיה עם החסימה וויתרתי.
בעקרון מאד חשוב לי לעדכן, אני זוכר שהיו כאלו שהיו באתר ונעלמו, ותמיד הייתה לי הרגשה שכנראה חזרו ליפול, וזה היה דבר מייאש.
לכן אני רוצה לעדכן, שהסיבה שאני לא כאן, לא בגלל שנפלתי, אלא בגלל שאני מאד נקי ב''ה. 
מה ההסבר, קשה לומר, חסד ה' מעל הטבע. 
בחודש וחצי האחרונים, אני חווה קשיים בלתי ניתנים לתיאור, בעבודה, בכלכלה, ובעוד דברים. - ונקודת המפנה שאני רואה שב''ה כל הקשיים הללו עזרו לי להיות נקי יותר. אם פעם קושי היה גורם לי לברוח להתמכרות. היום זה מצב שאני אומר תודה לך ה' שנתת לי את הקשיים, כדי לעזור לי לתקן את עצמי, כי באתי לעולם לתקן את עצמי. 
כרגע אני נמצא שגם בהזדמנויות שיש לי מחשבים בלי חסימות, איני נוגע בכלום. זה הדבר החשוב, כלום !!! לא חדשות ולא שום דבר. - כמובן שבאופן עקרוני אני דואג שהמחשבים מסביבי יהיו עם חסימות ראויות, אבל אני נמצא נפשית במצב שגם אם אין חסימה אני נקי. 
מזכיר לי את תחילת הדרך שלי. ה' ירחם עלי, שגם שיגמרו הקשיים במהרה, הטהרה תשאר.
אוהב את כולכם, צר לי שאין לי פנאי לקרוא את השיתופים שלכם, ולהשתתף איתכם. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #154111

• haimke
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג כסף

איזה אלוף אתה אלי, אני לא מצליח להיות יציב ולצערי נופל הרבה אבל לוקח ממך המון השראה, החלטתי שאני רוצה להגיע לקבוצת מפגשים אבל עד היום לא חזרו אלי... ה' יעזור

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #154112

haimke כתב on 18 יולי 2025 13:39:

איזה אלוף אתה אלי, אני לא מצליח להיות יציב ולצערי נופל הרבה אבל לוקח ממך המון השראה, החלטתי שאני רוצה להגיע לקבוצת מפגשים אבל עד היום לא חזרו אלי... ה' יעזור

חבר יקר ואהוב
אשמח שתיצור איתי קשר במייל: matchilgye@gmail.com
ואעזור לך לגבי ההצטרפות למפגשים.
בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #154114

תודה לך על האור!!!

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 1 שבוע #154122

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום

שבוע טוב, 
מכור פעם מכור לתמיד. 
ב''ה הקשיים מתחילים קצת להסתדר. ואז מתעורר לו ריגוש, אולי אראה משהו קטן, לא חמור ממש, רק קצת שחרור. 
מזכיר לעצמי, לא לגעת בכלום !!! מי מלח אף פעם לא מרווים. 
ה' יתכן כוח לכולנו. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 1 שבוע #154123

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום
haimke כתב on 18 יולי 2025 13:39:

חיימקה היקר והצדיק, אין לי דרך סדורה להציע לך. אומרים שהמפגשים מאד נותנים כוח.
הדבר היחיד שאני יכול להציע לך, אל תתייאש. תתעקש, ותגיע למסלול. - ויותר מזה, ימים נקיים לא נמחקים לגמרי ע''י נפילה, זה גם כוח שצריך לזכור. 
והסר שטן מלפנינו ומאחורינו. הכוונה שיש שטן שמגיע לפני הנפילה, ואומר תיפול ולא נורא מיד תחזור - וצריך לומר לו לא כדאי ליפול, כי אח''כ מרגישים זיפט, ויותר קשה לחזור. 
ויש שטן שמגיע אחרי הנפילה, ואומר לך כבר נפלת אין לך למה לחזור. ולו צריך לומר, גם אם נפלתי לא הפסדתי את הימים שבינתיים, ואני מתחיל שוב לחזור, ובעז''ה יבוא יום שאכנס למסלול גמור. 
לי באופן אישי, תמיד עזר להגדיר לעצמי סולמות בנפילות. לדוגמא, מאז שנרשמתי, בכל הנפילות לא הגעתי להוז''ל בידיים. אח''כ היה נפילה אבל לא נכנסתי לאתרים מפורשים, אפילו שהגעתי למקומות די מפורשים בצורה עקיפה. וכך עשיתי לעצמי דרגות בנפילות, כדי להרגיש יותר את הרווח שיש במאבק גם אם יש נפילות. 
אוהב אותך ומתפלל להצלחתך. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 3 שבועות, 2 ימים #154228

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום

משתף אתכם, שמאז השיתוף האחרון, עברתי שוב תקופת קושי מאד גדולה. ב''ה עכשיו הדברים מתחילים להסתדר.
בזכות הקשיים הצלחתי לשמור את עצמי נקי. עכשיו אני כבר ארבעים יום נוצץ, ללא מעידה ולו הקטנה ביותר. וכך הרבה יותר קל לשמור את עצמי הלאה.
אני לא חושב שפעם אצא מזה לגמרי, תמיד אזכור שאין טעימה קטנה. אבל בהחלט יותר קל לי לא להתחיל עם טעימות, ובוודאי לא עם נפילות.

נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות, 2 ימים על ידי אלי שומר.

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 3 שבועות #154237

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום

שבוע  טוב.
לא בטוח שיש מישהו שקורא ועוקב אחרי. לא משנה, גם בשבילי לבד יש תועלת במה שאני כותב.
הקשיים המרכזיים שאני חווה בחודשיים האחרונים קצת נחלשו. ועכשיו הגיע לי קושי רגיל, משהו בבית, אי נעימות, מתחים וכו'. ופתאום היה לי חשק מאד גדול, לברוח לגלישה. כמובן לא רישמית למקום גרוע, רק ליוטיוב עם רמת סינון לא כל כך גבוהה. החלטתי להיכנס לאתר, קראתי קורסים על גלישת דחפים, וזה נתן לי כוח. מקווה שאצליח לצאת מזה בשלום בעז''ה.

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 שבועות, 6 ימים #154240

• mose
  • דירוג פלטיניום

מאחל לך שלווה ורוגע. 
אבל תזכור ברגעים הקשים שם אנו נבחנים ובעיקר שם אנו מתחזקים ונהיים יותר טובים לעתיד… 
תחזק ואמץ אחי היקר, אתה עכשיו בקשיים אבל תזכור שהאור נמצא בקצה המנהרה 
בהצלחה

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 3 ימים, 21 שעות #154343

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום

מזמן לא הייתי כל כך הרבה זמן ברצף נקיון. אני לא יודע מדוע אני עכשיו גולש. יש לי איזו תחושה קשה, יש לי זימזום שאומר לי אולי לגלוש במקומות גרועים, משקר את עצמי רק טעימה קטנה, וכמובן לא ממש נורא, אבל אני יודע שמיד אחזור לכל הזוהמה. 
לכן אני גולש ביוטיוב, רואה אדמורי''ם מפעם וכדומה, הכל מהדרין, אך אני מבין שזו גם בריחה. 
מקווה שאחזור לעצמי. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 3 ימים, 4 שעות #154347

• mose
  • דירוג פלטיניום

יפה אחי יש לך מודעות…
זה הדבר החשוב ביותר במסע הזה

זמן ליצירת דף: 0.47 שניות

Are you sure?

כן