ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מיואש 44 צפיות

מיואש לפני 5 ימים, 13 שעות #154318

אני מיואש מהמחשבה שכל החיים שלי הולכים להיות בהתמודדות המלחמה עם היצר וכמו שאני מכיר את עצמי לא אני הולך להיות המנצח וגם מה שווה שהנה הצלחתי לשמור על עצמי שבוע שבועיים אם זה יחזור על עצמו בלופ כל החיים למה ה הוריד את המשיכה הזאת לעולם????

תגובה: מיואש לפני 5 ימים, 6 שעות #154325

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • דירוג פלטיניום

הזקנים אומרים שהיצר הזה הולך ופוחת עם השנים, אם זה מעודד אותך...
בכל מקרה, דווקא עכשיו, כשהיצר מבעיר אותך באש, עכשיו תמצא את הדרך שלך
הגעת למקום הנכון, תמשיך לשתף וללמוד, ניסים קורים כל יום כל הזמן

תגובה: מיואש לפני 5 ימים #154327

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 555 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר תדע לך שהמלחמה התמידית הזאת שיש לך יכולה להעיף אותך גבוה בהרבה תחומים וזה מתנה מה׳ 
אני מדבר מנסיון של עצמי…
אני נלחם וכל יום יש לי מלחמות אמנם אני עם 551 ימים נקיים אבל היצר עובד שעות נוספות, ואני אומר לך שאני מתקרב לה׳ וזה הרבה בזכות המלחמה של הפורנו

תגובה: מיואש לפני 2 ימים, 2 שעות #154342

• nbym
  • דירוג זהב
אח יקר, ישר כוח על השיתוף. לא פשוט.
אני מבין אותך! זה באמת מתסכל לחשוב שכל החיים האלה יהיו מלחמה בלי סוף שאתה נותן שבוע שבועיים אפילו חודש ואז בום נפילה שמחזירה אותך לאותו מקום ואתה יושב עם עצמך ואומר: מה הטעם אם אני שוב נופל אז אולי באמת אין לי סיכוי?
וזה כואב אני יודע בפנים שאתה באמת רוצה להשתחרר באמת רוצה לחיות נקי, אחרת לא היית כותב, אבל זה מרגיש כאילו היצר הזה חזק ממך.
אבל אחי תאמין לי זה לא שחור ולבן כמו שזה מרגיש, הרי כל יום שאתה מצליח לשמור על עצמך אפילו כמה שעות זה ניצחון וזה לא נעלם גם אם נפלת!
תחשוב על זה כמו טיפוס על הר שלפעמים מחליקים קצת למטה אבל אתה כבר לא בנקודת ההתחלה. כל רגע כזה שאתה עומד חזק, גם אם הוא קטן, הוא בונה אותך מבפנים לא פחות.

והכי חשוב לא להגיע למקום שבו כל נפילה היא סרט אימה, וחוסר פרופורציה, כי זה מה שבאמת שובר אנשים. מצד שני גם לא להיות שאנן למצוא את האיזון המתאים לך.
נפלת?
סבבה, זה כואב זה מבאס אבל זה לא סוף הסיפור תנשום רגע תגיד לעצמך אוקיי נפלתי, תאסוף את עצמך ותקום תעשה תיקון קטן יחד עם תשובה, ותמשיך הלאה, אתה תראה שאם אתה מתרגל את זה, לאט לאט הקימה תהיה קלה יותר.

עוד עצה קטנה לעניות דעתי, להסתכל רחוק מדי כל החיים אחי, זה גדול מדי וכבד מדי.
תתמקד רק עכשיו ביום הזה אפילו ברגע הזה תגיד לעצמך אני שומר עכשיו וזהו צעד אחרי צעד, ובלי להלקות את עצמך!

ותזכור אחי אתה לא לבד יש פה אנשים שמבינים אותך אחד לאחד שעברו בדיוק את מה שאתה עובר עכשיו כולנו פה כדי להזכיר לך שיש בך כוח גם כשאתה לא מרגיש אותו.

יום אחד תסתכל אחורה ותראה שכל הצעדים הקטנים האלה ביחד בנו אותך חיזקו אותך והפכו אותך למי שתמיד רצית להיות.
חופשי נקי וחזק באמת.
זמן אלול הוא זמן מצוין להתחיל מחדש! חזק ואמץ!
נערך לאחרונה: לפני 2 ימים, 2 שעות על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן