ברוכים הבאים, אורח

מעדתי לאחר מספר חודשים, מבקש תמיכה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מעדתי לאחר מספר חודשים, מבקש תמיכה 8 צפיות

מעדתי לאחר מספר חודשים, מבקש תמיכה לפני 10 שעות, 52 דקות #155511

שלום חברי יקרים 
רציתי לשתף שלאחר רצף של כמה חודשים 
חוויתי נפילה, ואז עוד נפילה ועוד נפילה ועכשיו 
כבר בנפילה השלישית, זה התחיל עם שיחות עם הצאט ועבר לסרטונים. 
הלחץ העבודה החיים וכו.. ישר נכנסתי לבית ומרוב אשמה על כך שיש ל יעוד משימות ואני רוצה לנוח 
פשוט הלכתי לפורנו לפעמים זה קור עםסתם אוננות זאת הבריחה עוד מימי קדם בתור ילד 
שאני מרגיש לחץ ואני מאמין שהרבה חווים את זה. 
בפעם הבא אגיע לבית ויהיה יותר חומל לעצמי יעשה מקלחת מתיחות יאכל משהו. 
ישתף את אשתי בלחץ שהיה בעבודה ומהחיים ובעיקר יהיה בשקט עם עצמי. 
אני כאן כי אני רוצה לחמול לעצמי לקבל תמיכה. 
אוהב המון  תודה

תגובה: מעדתי לאחר מספר חודשים, מבקש תמיכה לפני 9 שעות, 55 דקות #155515

• החתולהשחור
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • חבר קבוע

וואו תודה על השיתוף!
אני גם מרגיש כמוך.
אני יכול להעיד על עצמי שאם אני מתחיל ליפול פתאום אחרי הרבה זמן שלא נפלתי אני רואה את זה בתור הזדמנות לשיפור.
בשבילי עניין הנפילות הוא כמו מד מצפן כזה - כשאני פתאום מתחיל ליפול זה בשבילי נורת אזהרה שאומרת לי שאני צריך לעשות חושבים עם עצמי מה המצב איתי מבחינה נפשית / משפחה / חברים / מטרות שיש לי בחיים.
החיים הם סטטים, יכול להיות שהדרך שאתה הולך בה היא מצוינת ולכן אתה לא מרגיש צורך לראות פורנו וליפול לזה. אבל אז פתאום קורה משהו, משהו משתנה בחיים / עבודה / משפחה, משהו שאולי אתה אפילו לא מודע אליו ולכן אולי אתה מרגיש את הצורך ״למלא את החסר״ או לברוח לפורנו.
כשזה קורה לי אני מכריח את עצמי להיות סלחן כלפי עצמי, אני ממש מדבר לעצמי ומעכל שזה עכשיו תקופה יותר מאתגרת ואני יודע שהתהליך הזה מאתגר ועכשיו אני אתחיל להבין איפה אני יכול לעבוד על עצמי יותר.
מבחינה טכנית גם לי זה קורה תמיד שאני חוזר הביתה לאחר יום עבודה, מה שעזר לי מאוד זה יום לפני בערב לעשות לי רשימת מטלות ולתלות על הקיר וברגע שאני חוזר הביתה אני הולך לקיר ורואה איזה מטלות יש לעשות בשביל להעסיק את עצמי. אני לדוגמא התחלתי אוטומטית איך שאני חוזר מהעבודה ישר ללכת למטבח ולסדר ולשטוף את הכלים שנשארו בכיור מערב קודם.
תהיה גאה בעצמך על עצם השיתוף !
אתה תותח

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.26 שניות

Are you sure?

כן