וואו הסתבכתי כהוגן
אני חרדי עם פלאפון כשר, אני צורך אינטרנט פרוץ או במחשב של אשתי לאחר שאני מחליף סים בראוטר, או בבית של חמי וחמותי שם ניצב לו מחשב עם אינטרנט פרוץ....
מה שקרה היום הוא כזה: חמי יושב שבעה, חמותי בטיפול בביה"ח שאשתי אמרה לי לפחות שעתיים, תכל'ס, אשתי בעבודה בבית מול המחשב, אני אומר לה שאני יוצא לכולל, מעט מלחמה פנימית, והופ אני מול המחשב של חמי וחמותי...
לאחר כשעה המנעול מסתובב....., ואני מספיק ברגע האחרון לסגור אטת כל ה"מצב אורח" ועכשיו צריך להסביר את שהותי במקום........
, איך שהוא דפקתי לה שרציתי להזמין משהו לאשתי ולא רציתי שהיא תראה במחשב שלה...
עכשיו תקשיבו, חמותי אשה מבוגרת וטובה ולא נראה לי שחושדת במשהו, הבעיה שגיסי לקח אותה מהביה"ח והגיע איתה והוא כבר בחור פלפל ולא נראה לי שקונה את הבובקס הללו...., וגם חמי עם ראש סוחר לא קטן...
ומה שהכי הכי שורף לי הוא שגם אם בעז"ה הפעם אצא "זכאי", אין ספק שאם אמשיך בדרכי הנלוזה אז בסוף אשתי תעלה עלי ואז אני אכלתי אותה לגמרי, אולי תרצה אפילו לעזוב אותי....
אני כבר תקופה מנסה לצאת מזה, לומד את לטוס אל החופש, אני אדם יסודי שאוהב להעמיק ולהשקיע ומוכן לעבוד קשה לצורך מטרה, אבל יש לי מלא טריגרים, וגם בשבוע האחרון אני בתחושה שאשתי קצרה עלי וזה לא עוזר לי........
אאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייייייייייי טאטע הושיעני מה יהיה איתי??????????????
מה יהיה בסוף? אני לא יכול להמשיך ככה, אני שרוף, גמור, אין לי כח!!!!!!!!!!!!!!!!, איך אני אסיים בסוף? גרוש מסכן מנודה כמו כלב????????? איך יוצאים מזה???????
צריך לכתוב לכם בהזדמנות את כל הסיפור שלי