ברוכים הבאים, אורח

כנראה שכן צריך לכתוב יומן
(1 צופה) (1) אורח

נושא: כנראה שכן צריך לכתוב יומן 47654 צפיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 שבוע #155961

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 72 ימים
  • דירוג פלטיניום

לפני כשבוע כתבתי שיתוף, שלאחרונה מתגבר לי הרצון ליפול. משום מה השיתוף לא נשלח. 
אשתף עכשיו, מה שקורה בשבוע האחרון, שגלשתי כמה פעמים עם מחשב ללא סינון. לא נכנסתי למקומות מועדים, וגם לא לרשתות חברתיות. אבל דרך יטיוב כן ראיתי. אני לא חושב שהבעיה היא כל כך מה שראיתי, כמו עצם זה שהרשתי לעצמי להיכנס למחשב ללא סינון. זה מחזיר אותי לחשוב על זה. יש לי עכשיו יותר רצון ויותר ניסיון ליפול.
זה לא יאומן, אני כבר נקי 71 יום, משהו שלא היה לי מזמן, ופתאום זה חוזר על עצמו. מזכיר לי ששנה שעבר בתקופה הזו היה לי את אותו סיפור. אינני יודע האם הסיבה היא בגלל שבקיץ יש הרבה טומאה באויר וזה משפיע גם עלי, או שבלי קשר.
בכל מקרה אני מתפלל להקב''ה שיעזור לי למלא את עצמי בטוב, ולשמור על עצמי. ושאעבור את המשבר הזה נקי, ומחוזק. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 6 ימים, 22 שעות #155963

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 25 ימים
  • חבר ותיק

אני מזדהה עם מה שכתבת שעיקר הבעיה היא להכנס למחשב בלי סינון, קצת מזכיר לי את הדברים שכתב לאחרונה אורי2 בפוסט חדש 'לסגור את הדלת', ההרגשה בהתחלה היא, מה פתאום אני בכלל לא עושה את זה כדי ליפול, רק לראות איזה משהו מעניין.. אפשר כבר להרגיש בלב קריצה למקומות האסורים, ואז גם אם אנחנו מתגברים שלא ליפול ממש (בכלל לא בטוח שיצליח) אבל היצה"ר כמעט תמיד יצליח להכניס איזה משהו.
בקיצור צריך לעמוד כל הזמן על המשמר, אם יש לי אינטרנט פתוח קשה לי מאד יש משיכה חזקה, המלחמה שלי היא צעד לפני, לשלול מעצמי את האפשרות לכך.
לילה טוב!

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 6 ימים, 1 שעה #155971

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 72 ימים
  • דירוג פלטיניום

שמחה יקירי, כתבתי בפוסט שלך, עוד לפני שראיתי שכבת בשלי.
נכנכסתי לשתף שב''ה אתמול בלילה היו לי נידודי שינה, והיה לי רצון עז להיכנס לגלוש במחשב ללא סינון, במקום בסדר, ולא נכנסתי. וב''ה היום אני מרגיש יותר טוב.
גם עכשיו יש לי רצון כזה, אבל כנראה בגלל שאתמול התגברתי אז היום הרצון חלש יותר.
מסכים שהכי חשוב לדאוג שלא יהיה אפשריות. ואכן צמצמתי הרבה אפשריות, אך עדיין יש לי אפשרות, והניסיון שהמרכזי שלי פשוט להתרחק מהשוליים. אני פשוט לא נוגע בזה.

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 5 ימים, 21 שעות #155977

• symcha
  • חבר ותיק

יקירי,
ראיתי בפוסטים קודמים הרבה דיבורים על הנושא של סינון, הכיוון הכללי היה שבלי עבודה פנימית לא יעזור סינון כי תמיד נמצא את הדרך לעקוף/לקנות חדש וכו'.

מצד שני לפעמים להתנהל עם אינטרנט ללא סינון יכול להיות דומה לתליית סדרת תמונות על קיר החדר ולומר אני מתמודד עושה עבודה פנימית ולא מסתכל, ברור שלא כך צריכה להיות ההתנהלות.
אני לא מכיר אותך ואת מציאות החיים שלך, אבל ברור שבכל מצב שנמצאים צריך לקחת בחשבון את הנושא של סינון טוב, כמו שצריך הכשר טוב על האוכל. ושוב לא באתי להטיף משהו, אני כותב את מהלך המחשבה הפשוט שלי כיהודי מאמין, ומקווה לתת לעוד מישהו חיזוק.

הרבה מאד הצלחה לכולנו, כתבתי לך ג"כ תגובה בפוסט שלי.

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 5 ימים, 15 שעות #155981

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 9 ימים
  • דירוג פלטיניום

אלי שומר אני מעריץ אותך!!!! אני זוכר עוד כשהייתי כאן גוזל צעיר אתה היית ממפיצי האור של הפורום, התגברויות וניסיונות, אני שמח לראות אותך פה. מישהו מוכר...
ה' יתן לך כח לצלוח את אותם רגעים בהם הערפל מכסה את בהירות הדרך והתאווה מבקשת את שלה.
אני כאן איתך (ואתה איתי) ויחד נלך בדרך הישר

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 5 ימים, 9 שעות #155984

• symcha
  • חבר ותיק

אני רוצה לתקן וגם במובן מסוים לבקש סליחה על ההודעה הקודמת שלי בענין סינון,

אני כתבתי מהמקום שלי, שב"ה אין לי שום אינטרנט אחר בבית חוץ מהמחשב והמכשיר של אשתי שעליהם יש לי שליטה, אבל עכשיו נפל לי האסימון בעקבות הודעה אחרת בפורום, שיש כאלו שבכלל מתמודדים ממקום אחר לגמרי, שאין להם שליטה על אינטרנט פרוץ שנמצא בקרבתם,
וואי.. אני לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה, זה להתמודד ממקום אחר לגמרי, אני מסיר את הכובע בפני אלו שצריכים להתמודד עם זה ומאחל לכם הרבה מאד הצלחה! הקב"ה איתכם.

זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן