ברוכים הבאים, אורח

נפילה לאחר 30 יום
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: נפילה לאחר 30 יום 33 צפיות

נפילה לאחר 30 יום לפני 2 ימים, 9 שעות #156500

• brightjellyfish64
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

שלום, אפתח בזה שאני כבר הרבה זמן באתר אחרי הרבה חזרות אליו. ובתשעה באב קיבלתי על עצמי להלחם ביתר שאת בתאווה החלטתי לגדל זקן בעקבות זה ולהשים סינונים על כלל מכשירי, אסביר ואומר שהתאוה שלי היא איננה מתמקדת רק במין אלא גם בשליטה ולכן אני רוצה להבהיר שהיא איננה מודל קלאסי של התמכרות.
לאחר בין הזמנים האחרון (אני בן ישיבה) החלטתי שאני שם סינון על כלל המכשירים ומקריב את הנפש על זה.
 הבאתי את הסיסמא לאחד מהמהנהלים באתר וברוך השם הצלחתי להתמודד עם 30 יום ללא נפילות בכלל (חשוב לציין לאחר בין הזמנים) וגם כמעט ללא דחפים כי הייתי באמת בסביבה נקייה וכשאני מתעסק בדברים זה הרבה פחות מעסיק אותי. עם הזמן שלי כאן הבנתי שזה לא מטריף לי את הדעת אם אראה עכשיו בת בלבוש לא צנוע אלא פשוט המינון של זה בחיי היום יום שלי עם מחשבים לא מסוננים היה גבוה מדי ברמה התת תודעתית כנראה וגרם לי כל שנייה לחשוב על זה ועוד יותר מזה כשאני בבית מופעלים לי הרבה טריגרים שכרגע אותם אני עובד לנטרל (שכיבה עם הטלפון במיטה לדוגמא היא מנוטרלת על ידי הסינון).
עכשיו כיצד נפלתי היה לי טריגר רגשי של אכזבה מעצמי. ויש לי מחשב עם סינון כאשר הסיסמא עדיין נמצאת אצלי (הסיבה שהשארתי את הסיסמא אצלי כי אני באמת רוצה להוכיח לעצמי מסוגלות לאורך זמן והוכחתי חלקית זה לא רק מעצת היצר או שכן). ובאמת הצלחתי גם כשהיו דחפים כדוגמת אתמול התמודדתי יפה גם עם הדחפים. היום היה לי קשוח מההתחלה כי פחדתי להפסיד את הרצף לקראת כיפור והיותי בבית בגלל תור לרופא.
עכשיו מבחינתי למרות שהמעקב שלי התאפס מבחינתי לא התאפסתי זה היה ה30 יום הראשונים שהחזקתי מזה 8 שנים אז ברור לי שאני עושה פה משהו טוב אבל חסרה לי היכולת להפוך את זה לשגרה אמיתית. אני הייתי ממש גאה בעצמי שגם כל יום היה יום של התקדמות של צמיחה זה לא היה יום של בריחה זה יום של עשייה גם כשהייתי בבית הרגשתי צמיחה ברמה מסוימת אבל אני לא מצליח ליצור מזה שגרה כמו בישיבה.
הלקחים שנראה לי כדאי לקבל לעצמי זה למסור את הסיסמא של הסינונים החדשים על מנת שאוכל ליצור שגרה של צמיחה
ולחשוב מה לעשות כאשר לא יהיו לי סינונים על כלל המכשירים מה אתם ממליצים כי הסינונים מונעים ממני לעבוד על פרויקטים שאני עושה.
ובכללי אני מרגיש שיש משהו בתוכנית שלי שלא מתמודד עם דבר מאוד חשוב כאשר יש לי רצון להתפתח כל פעם מחדש שאני בא לפן המעשי היצר בא ותוקף אני מעוניין לדעת איך להתמודד עם זה. 
הייתי שמח שיהיה מישהו גם שאוכל לדבר איתו באזור גילאי ה-25 עם מאבק דומה אני מעוניין לנצח בזה והנפילה הזאתי לא תגדיר לי את היום ובטח שלא את התהליך שאני עושה. אבל בשביל זה אני צריך את עזרתכם תנו לי עוד ידע אשמח להראות לכם את התוכנית שלי להסביר במה היא קשה לי כיצד לתרגל את הדברים כמו שצריך ועוד.
שיהיה ברור זה פוסט שצועק לעזרה אני לא מרגיש שאני שולט זה למרות שנראה שאני שולט בזה אני מבואס מעוד מעצמי וידוע לי שטריגרים רגשיים הם חלק מהעניין בנוסף מה שמאוד החזיק אותי זה גם המעקב וגם ההבנה שאוכל לגשת לכל עניין הנשים בצורה טהורה ואמיתית יותר אני מעוניין למצוא את אשתי בעזרת השם השנה ואני רוצה להראות לה שגם אם לא היה גמול לגמרי עד לזמן שאני איתה שיהיה לי רקורד של הישגים לכל הפחות בפני עצמי.

נערך לאחרונה: לפני 2 ימים, 9 שעות על ידי brightjellyfish64.

תגובה: נפילה לאחר 30 יום לפני 2 ימים, 6 שעות #156505

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 39 ימים
  • דירוג כסף

כי הייתי באמת בסביבה נקייה וכשאני מתעסק בדברים זה הרבה פחות מעסיק אותי. עם הזמן שלי כאן הבנתי שזה לא מטריף לי את הדעת אם אראה עכשיו בת בלבוש לא צנוע אלא פשוט המינון של זה בחיי היום יום שלי עם מחשבים לא מסוננים היה גבוה מדי ברמה התת תודעתית כנראה וגרם לי כל שנייה לחשוב על זה

ברור שעצם השהיה עם מחשב לא מסונן היא בעצמה טריגר שגורם לנפילה,

תגובה: נפילה לאחר 30 יום לפני 2 ימים, 3 שעות #156507

• brightjellyfish64
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

זה לא שלא שמתי סינונים לפני זה כן פשוט רק לאחרונה שכנעתי את המשפחה להשים סינונים על עוד מחשבים.

תגובה: נפילה לאחר 30 יום לפני 2 ימים, 2 שעות #156508

• mitmoded1
  • רצף ניקיון נוכחי: 12 ימים
  • חבר ותיק

אשריך על כל ההשתדלות והמאמץ שאתה עושה. כמו שאמרת זו רק ההתחלה ו30 יום של נקיות זה מרשים ביותר. תלמד מהנפילות ותמשיך להתקדם. הכי חשוב לא להתייאש וכמו שאמרת זה לא מגדיר אותך.בעז"ה תזכה לזיווג הגון השנה . בהצלחה

תגובה: נפילה לאחר 30 יום לפני 2 ימים, 1 שעה #156512

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 18 ימים
  • דירוג פלטיניום
30 ימי נקיות זה ממש יפה ועוד 8 שנים שלא הגעת להישג כזה!
לפעמים פתאום ערפל מכסה את הבחירה החופשית ואנחנו נשאבים לנפילה לקבל שם את התענוג הזה שיתן מענה לאיזו מצוקה אחרת... נראה לי.
כתבת שאתה רוצה לדבר עם מישהו, אשמח שנדבר נוכל להתחזק יחד. אני בן 31 

תגובה: נפילה לאחר 30 יום לפני 5 שעות, 4 דקות #156525

• חיון
  • רצף ניקיון נוכחי: 31 ימים
  • חבר קבוע

אני גם לא מזמן ממש אחרי תקופה ארוכה שהייתי עמוק התחלתי באמת לעלות על דרך המלך וזכיתי אשמח אם תוכל לעזור לי ונתכתב פעם בשבוע דרך האתר על איך אני מתקדם ומשתםר

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.39 שניות

Are you sure?

כן