שלום לכולם!
אני חייב להתייעץ איתכם... זה ממש יושב לי על הלב...
דיברתי והתכתבתי עם כמה מכורים/נגמלים נשואים, חלקם בני למעלה מ30, שהתחתנו בעודם מכורים והיום הם מנסים להתשחרר מההתמכרות... חלקם היום במצב של נפילה פעם בחודש בערך, חלקם כמעט לא נופלים, וחלקם נמצאים עדיין עמוק בפנים...
הם סיפרו לי כל מיני בעיות שנוצרו אצלם עקב ההתמכרות, כל מיני קשיים ואתגרים...
חלקם סיפרו שכשהם עם האישה ביחד ברגע אינטימי הם כל הזמן מפנטזים על דברים שהם ראו בעבר בפורנו, ואף מנסים לממש ולהגשים אותם ביחד עם האישה שלהם... וכשהם לא מצליחים (כמובן...) זה רק מדכא אותם... ולפעמים הם מבקשים מהאישה לנסות כל מיני דברים שהם מפנטזים עליהם (לא נפרט) וגם אם היא מסכימה (לפעמים למרות שהיא לא באמת רוצה והיא רק רוצה לספק את בעלה) אז הם לא נהנים מזה ומרגישים שהם מצערים את האישה...
חלקם מספרים שהם נהיו חסרי רגש לתחושותיה של האישה בזמן יחסי המין ביניהם והם מנצלים את הסיטואציה רק כדי לנצל את תאוותיהם שלהם..
חלקם מספרים שהם כל הזמן, גם בזמן תשמיש, מהרהרים בנשים אחרות, שכנות, בנות משפחה, דוגמניות ושחקניות פורנו בהם צפו בעברם...
חלקם מספרים שהם בכלל לא נהנים מקיום יחסים, והם עושים זאת רק כי האישה מבקשת וצריכה את זה... או שבכלל לא עושים...
חלקם מספרים שההתמודדות נהייתה רק יותר ויותר קשה לאחר החתונה... כיוון שאי אפשר לקיים את "המרעיבו - שבע", וכל פעם אחרי תשמיש, שלכאורה אמור להרגיע את היצר הם מרגישים הרבה יותר תאווה מאשר מה שהרגישו לפני החתונה, ושהם נופלים הרבה מאוד פעמים ישר אחרי קיום יחסים... או יום אחרי... בעוד שחלק מוסיפים שהם הרבה יותר נהנים לאונן מאשר לשכב עם האישה וזה הרבה יותר מספק אותם...
חלקם מספרים שהם לא מצליחים לשמור על ימי נקיות בזמן נידה או על גדרי ההלכה בזמן התשמיש...
חלקם מספרים שהם לא מגיעים אף פעם לסיפוק בזמן התשמיש בגלל כל הדברים שהם ראו בעבר...
חלקם מספרים שבעוד שבעבר הם רק הרהרו ופינטזו על איך ומה הם יעשו עם אישה, אז אחרי החתונה וההיכרות עם הסקס מקרוב יותר ההרהורים נהיו הרבה יותר מפורטים ועם הרבה יותר דרישות לכל מיני פרטים בגוף האישה שלאחר החתונה פתאום הם גילו שחשובים להם או כל מיני דברים אחרים שהם הוסיפו להרהורים שלהם...
חלקם מספרים שהם כל הזמן מוצאים חסרונות באישה שלהם ובגוף שלה בעקבות הדמויות ה"מושלמות" שהם התרגלו לראות בסרטי התועבה או בפנטזיות האירוטיות שלהם... כך מיני שינויים בגוף האישה של השמנה או שינויים אחרי לידה...
חלקם מספרים שהם לא יכולים להיות ביחד עם האישה בחדר כאשר היא מתלבשת כי זה גורם להם ליפול ולאונן...
חלקם מספרים שכאשר האישה שלהם נידה ואסורה עליהם הם הולכים לרעות בשדות זרים ולשכב עם בחורות זרות... וגם אם לא עד כדי כך אז אולי "רק" לצפות בפורנו...
חלקם מספרים שפשוט קשה להם להיות עם האישה ביחד ברגעים אינטימיים ולאהוב באמת, לא מתוך תאווה אלא מתוך אהבה... הם פשוט לא מסוגלים לייצר אהבה בריאה בינם לבין רעייתם, לא ביום יום, וגם לא במיטה, בזמן שאמור להיות החיבור הכי מיוחד ובכי אינטימי בין שני בני זוג... התאווה נכנסת להם לתוך המיטה ובין הסדינים...
ואני שואל את עצמי: למה שלי זה לא יקרה?? למה שאני, אחרי כל הרבה סרטוני תועבה, סיפורי זימה וארוטיקה, אינסוף הרהורים ופנטזיות, אצליח ליצור קשר קשר של אהבה אמיתית ביני לבין אשתי לעתיד? למה שכל מה שהם מתארים לא יקרה לי גם?
גם אם אני אצליח להיגמל ולהישאר נקי בלי לאונן בכלל (עוד בעודי רווק), למה שכשתגיעה האישה לחיים שלי זה לא יחזור אלי כל הדברים האלה? הרי קודם כל הם אומרים שזה נהיה יותר קשה לשמור על הברית בזמן הנישואים, וחוצמזה, הרבה ממה שהם מתארים זה דברים שקרו בעקבות דברים שהם ראו בעבר ולא דווקא דברים שקורים בגלל שהם מכורים בפועל...
אני מבין שלמי שמכור בעודו רווק לא יעזור להתחתן וזה לא יפתור לו את הבעיות... זה ברור לי... אני שואל על מצב של מכורים לשעבר, שכבר נגמלו מההתמכרות ואז התחתנו... למה שלהם לא יהיה את כל הבעיות האלו??
למה שאם עכשיו אני אשאר נקי במשך 3 שנים, יהיה לי טוב עם אשתי אחרי כל מה שראיתי?? איך כשאני אבוא לשכב עם אשתי בפעם הראשונה בלילה של החתונה לא ירוצו לי בראש כל מיני סצנות אירוטיות או דמויות בסרטי פורנו תוך כדי?? גם אם אני אדע לשלוט בתאוות ביומיום ולא ללכת לאונן כל פעם שרק מתחשק, איך אני אקיים חיי אישות ומין בריאים עם אשתי??
אני פשוט שבור מהמחשבות האלה, ומלא חרדות ופחדים ממה שיקרה לי אחרי החתונה... אני אפילו לא מעיז לחשוב על לצאת לדייטים... ובעצם למה לנסות להיגמל? הרי בכל מקרה זה לא יעזור לי... הקשיים שיווצרו עם אשתי יווצרו בכל מקרה... גם אם אני אשאר נקי...
האם באמת אחרי תקופה של נקיות אני אצליח לא רק לשמור על עצמי שלא ליפול, אלא שכשאני אהיה עם אשתי אני אהיה איתה מתוך אהבה ולא מתוך תאווה?
האם באמת הראש שלי יתרגל לחשוב בצורה אחרת ממה שהוא חושב היום?
האם באמת בזמן קיום יחסי מין עם אשתי לעתיד אני אצליח להיות שם בשבילה ולגמרי בשבילה ולא בשביל עצמי והתאוות שלי?
האם באמת כשאני אגמל מפורנו ואוננות אני אזכה לחיבור אמיתי עם אשתי ללא כל הקשיים וההפרעות המתוארים כאן?
אשמח מאוד לחיזוקים...
תודה רבה!!