הלוואי עליי. אבל אני מעדיף גישה שונה. אחרי חמש שנים של נקיות, אני עדיין מאמין שדברי חז"ל "אל תאמין בעצמך עד יום מותך" נכונים עבורי גם היום, כפי שהיו נכונים כאשר הגעתי לכאן.
מורי ורבי סוד היקר, לא חשבתי לרגע שאתה רוצה במשהו פרט לטובתי! אוהב אותך ומודה לך על ההשקעה העצומה שלך.
אל תאמין בעצמך עד יום מותך. אל תביאני לידי ניסיון. אשרי אדם מפחד תמיד. מה הכוונה?
לעניות דעתי הכוונה היא לא להתגרות ביצר. אתה מרגיש שהאמונה שלך חזקה? סבבה. אבל אל תלך לבדוק את זה עם ספרי כפירה. אתה מרגיש שאתה חזק בעריות? אל תלך על הקצה ואל תציע טרמפים לבחורות בלילה וכו'.
בנידון דנן, מעשית אני לא הולך להוריד את הסינון בבית. אני לא אראה סרט או סדרה גסה ואסמוך על עצמי שאסובב את הראש. אני לא אלך לחוף או בריכה מעורבת.
אבל, אני כן אלך ברחוב, ולאירועים משפחתיים, ולקניון ולראות סרט עם אשתי וכו'. ואם יבוא ניסיון נתמודד איתו.
כמו שאמרתי, יצר הרע לא הולך לשום מקום. וגם אני לא. שמירת העיניים והרגש זה עדיין נסיון עבורי, ואין לי כל כוונה לעזוב את הפורום שעוזר לי בזה. מעבר לזה, אני רואה בזה מצווה להשתתף בפורום וגם לעזור לאחרים.
בכל אופן מצפייה בפורנו אני מרגיש בחוש שנגמלתי. זה לא אומר שאני לא אתמכר בעתיד. מתפלל שלא.
יכול להיות שתיאורטית הייתי יכול להמשיך עכשיו רק עם ספרי מוסר והכלים הסטנדרטים של לוחמה ביצר. אבל אני לא רואה צורך לבדוק את זה.
כרגע אני ממשיך, לא יודע עד מתי.
אוהב.