אסיר יצרי כתב on 05 מרץ 2017 22:36:
בסדר סוד היקר, אז לפי ההגדרה שלך לחוסר אונים באמת אין כאן מחלוקת. וכשהייתי חולה ומכור הייתי צריך עזרה מאלוהים ומאדם.
אבל ברוך השם הגלים האלה כבר לא תוקפים אותי. והיום אני ממש לא חסר אונים. אני מתמודד עם נסיונות ומצליח. אני לא מתעסק בגירויים שמסביבי בכפייתיות. אני נמנע מלהביט כדי לא לעבור על דברי התורה. וגם כדי לא להגיע למצב שאני לוגם ומתמכר שוב ח"ו.
עכשיו אני בעל בחירה חופשית. לא חסר אונים אפילו להגדרתך. ברוך רופא חולים. ברוך הוא וברוך שמו!
לא רוצה לפגוע בך, אני באמת אוהב אותך, אפילו שאנו לא מכירים, אבל חיכתי לתגובה שלך שהמחלה מדגדגת לנו,
אם אתה לא חסר אונים, ויש לנו בחירה, אז למה נכנסת לפייסבטוק של ההיא, לדעתי זה כמעט כמו פורנו, אבל אם תידע, שאנו מתמודדים עם משהו שיותר חזק מאיתנו, ואנו פועלים על התאווה נגד רצוננו, וכמה תהילים ששפכנו בכותל והבטחנו שוב ושוב, הבטחות האלו לצערי הם לא רלוונטים בקושי לאותו יום, רק על ידי חיבור לחברים וישום 12 צעדים בתחומיי חיינו, אנו לומדים להתמודד עם התאווה, ולהגיד לו בפרצוף "לא" היום אני לא פועל על התאווה,
מוזמן לחפש החלוקה שלי כשהגעתי ל 90 יום, וגם שאלתי את השאלות איפוה כל התפילות שהתפללתי לאלוקים וכו' אבל.... התאווה מחכה לנו... ויש לו המון סבלנות...
ושוב אוהב אותך מאוד, וזמין תמיד בשבילך.