אסיר יצרי כתב on 20 מרץ 2017 10:33:
תודה חבר. לרגע חשבתי שזה בציניות...
אני באמת מאמין בזה. לחקור, לשאול שאלות, לערער על מוסכמות. רק ככה מגיעים לאמת.
יש משהו שעוזר לך? תברר למה, מה בדיוק, איך זה עובד. ככה תוכל לזקק את זה ולתעדף נכון את הפעולות שלך. חבל להשקיע בפעולות שלא באמת עוזרות.
בהצלחה!
תודה! אנסה את מה שאתה אומר.
ההודעה ההיא כתבתי לך אותה בכנות. שלמרות כל מה שאני יודע בתחום - לימדת אותי כמה דברים חשובים. (בעיקר לא לקבל ישר כל דבר שאומרים - אפילו שאמר את זה אדם גדול או איזה פרופסור מפורסם. אלא לקבל רק לאחר בדיקה ומחשבה - לראות האם הלב שלנו והשכל הישר מסכימים לזה).
בתחום ההתמודדות האישית - נ"ל שהנני נמצא במצב טוב ואפילו מצוין. אתן כמה דוגמאות ותגידו מה אתם חושבים (נדגיש שכמובן הכול בחסדו של האלוקים ובזכות עבודה מתמדת בנושא שכעת כל הזמן ממשיכה):
אין שום רצון להוציא או לצפות
אין שום רצון להביט - גם ברחוב
'הגירויים' ברחוב ובכל מקום אחר משום מה מתו.
הראש נקי מכל מחשבה ביום ובלילה
גם אם שמעתי דיבורים ארסיים או דיברתי עם אישה יפה או ראיתי מעשה מגעיל ברחוב, בפרק ובגן - התאווה לא מתעוררת משום מה. והראש ממשיך להישאר נקי גם הלאה.
ולאחרונה גם שמתי לב שהאבר לא מתקשה סתם ככה כמעט אף פעם. (דבר שפעם גם אם הייתי נקי היה מתקשה מאליו).
- אפשר גם אולי לסכם הכול בקצרה, שכחתי איך נראית אישה ומה היה שם... בלכלוך ההוא.
וכך אני חי ונושם בכיף - למרות שאני יוצא בעיר ומסתובב ברחובות ובמבואות המטונפים - מה שפעם היה עולה לי ביוקר ובמאמץ רב לשמור על עצמי ובקושי.
טוב אז אולי תתפלאו מה אני עושה פה - התשובה אני מעוניין לשמור על המרחק (מהנפילה הבאה) והדרך הטובה ביותר לכך היא להזכיר לעצמי תמיד שיש בי יצר מטורף לתאווה ושאם אשכח מכל הסיפור הזה יום אחד אני עלול למצוא את עצמי חזרה במקום הנורא בו הייתי. משום כך אני קופץ לפה מדי פעם בשביל לא לשכוח מזה ולהיזכר קצת... בגיהינום הנורא בו הייתי.