סיכום של הערב המאתגר הזה.
תחנה ראשונה, תפילה חגיגית. תחושה מדהימה. ריכוז כזה של נשים ברמות צניעות שונות היה ממוטט אותי בעבר. עכשיו שום דבר לא חודר את השיריון. ברוך השם!
תחנה שנייה, במה. פריצות בשפע. אצלי הכל בסדר, אני עם השיריון. פתאום החושים המחודדים שלי מזהים אישה במצב בעייתי עבורי. לא נכנעתי. אח"כ קלטתי בזווית העין אפשרות למחזה דומה. הסתובבתי לכיוון הנגדי. ממקום אחר מראה נוסף. בום. לא חדר אבל הרגשתי את המכה. התעכבתי עליה כמה שניות יותר מדי. פתאום מבטים מתעכבים גם במקומות אחרים... איפה השיריון?? מחליט להתחפף משם. לא לפני שעובר עוד ניסיון רציני מול העיניים אבל הפעם אני מתמודד יפה.
תחנה שלישית, מסעדה. אין מנוח. עוד אחת ועוד אחת. התמודדות חלקית. משהו נכנס, אבל לא לגמרי. הלב נשאר טהור אבל העיניים לא כל כך. התחושה משתנה כבר, פחות רגוע מכל הערב.
יש לי דבר אחד להגיד לך יצר הרע. אתה פטתי. אתה מנסה בכל הכוח להכשיל אותי. דברים שלא ראיתי גם כשחיפשתי אחריהם פתאום במקרה צצים. אתה כבר יודע שאני יכול לעמוד בכל מה שיש ברחוב, אז עכשיו אתה מוציא לי מראות כאלו באמצע הפארק. לא נפלתי במלכודת העלובה שלך ברוך השם, הוא לא יעזוב אותי בידך.
כשאני הייתי חלש לא ריחמת עליי, הפלת אותי שוב ושוב. היכית אותי גם כשהייתי שרוע. אני מבטיח לך שעכשיו שאתה חלש, אני לא ארחם עליך. לא אתן לך נפילה בחינם.
חג שמח.