ככה היא ההתחלה, הכנות שלך היא תחילת הדרך.
ההכרה בחוסר אונים היא הצעד הראשון.
אתה יכול לפול בצעד ראשון, ממש כמו אותו תינוק שמתחיל לצעוד.
מה שנותן לו את הכח להמשיך היא ההכרה כי הנה, אני יכול לצעוד מעצמי, אין מישהו שמחזיק בי.
הגאווה הזו נותנת לילד כח לנסות שוב ושוב לאחר כל נפילה, הוא מגלה בכל פעם חוסר אונים בעת הנפילה, אבל עם זה הוא גם מגלה דבר נוסף, את הצעד הראשון, את היכולת שלו לצעוד בעצמו ללא כפיתיות של ההורים שלו או אחים שלו, הוא צועד לבד.
אני חושב שגם לעניינו הדבר כן.
הצעד הראשון בא עם המצב של הנפילות אחת אחרי השניה, אנו מגלים את הכפיתיות, את החוסר שליטה על עצמינו, שמישהו אחר מנהיג אותנו אל תהום, אל הבלתי נודע...
ומתוך ההכרה הזו של החוסר אונים, אנחנו מכלים את הצעד הראשון, את המצב שהנה אנחנו לא השולטים, אנחנו לא הנלחמים, אנחנו לא יכולים מול התאווה.
ואז באים כל הצעדים אחד אחרי השני ומוציאים אותנו אל החופש, אל השחרור הפנימי.
כל זה רק עם ההכרה בגאווה העצמית כי אני יכול לצעוד, רק עם האמונה הגמורה ב 12 הצעדים שאני צועד בהם, אז הם יכולים לפעול.
אם אני לא מאמין בכח הצעידה שלי עצמי, שאני יכול לעשות את הצעד הראשון השני והשלישי וכן הלאה, אז לא יהיה לי את הכח לקום מהנפילה ולצעוד.
ממש כמו אותו ילד שרק עכשיו צועד את הצעד הראשון.
שהוא כל כך קטן שהוא רק עושה צעד ראשון, אבל מלא בגאווה כי הוא צועד לבד, הוא עושה, אין מישהו אחר שמצעיד אותו.
כך אנחנו צריכים עם ההכרה בחוסר אונים מול התאווה שהיא הכניעה, צריך גם את הגאווה כי כן, אני יכול לצעוד, לא מישהו אחר מצעיד אותי.
החלמה טובה, הרבה הצלחה
אוהב - ישורון_