היי צהריים טובים.
כייף לראות את האחווה פה, הסיוע בין כולם בהחלט כייף ומחזק, תודה לכולם.
האמת היא כשאני התוודעתי לתוכנית וראיתי שיש כזה מושג של אנשים עם תאווה באופן בלתי רצוי ואני לא יחיד ולא איש מוזר ויש המון אנשים טובים ורגילים שנמצאים בזה זה הדבר הראשן שעודד אותי וכשהגעתי לקבוצה חיה בפחד נוראי מלהזדהות ולהכיר מישו ראיתי אנשים מדברים על הכל פתוח ואנשים שמספרים שיש תקווה ויש חיים ויש החלמה היה לי קשה להאמין לזה ולאט לאט ראיתי עוד ועוד אנשים ועוד קבוצות ואני מתחיל פתאום להבין יש סיכוי לצאת מהדבר הנוראי הזה, ואז החלטתי שאני מתחיל לעבוד ולעשות פעולות ופשוט התחלתי לחטוף הכל קבוצות חיות,טלפון, ספרות, חברי, ספונסר, כבר רצתי ללכת לכנס שבועיים אחרי שהתחלתי, ופתאום אני מגלה שאני ממש מבולבל!!!
פשוט הגעתי בטרוף להחלים, שזה טוב אבל אני חושב שצריך לעבוד לאט בקצב נורמלי ובסדר נכון, כמובן שההתמדה זה לשוב מאוד! בלי זה לא הולך מנסיון שלי, אבל אני חושב לא מייד להעמיס הרבה דברים פשוט צעד אחרי צעד רגוע ולהתקדם אני מרגיש עם זה מאוד טוב, כמובן שיש המון קשיים,
אני חושב שלהיות נקי במשך 28 ימים בתקופת "בין הזמנים" בשבילי זה נס לא הגיוני , תודה לאלוקים תודה לחברים, כייף להיות אתכם , סופסוף מרגיש שמבינים אותי שמזדההים אוהבים ורוצים לעזור באמת!!
מאחל לכולם עוד יום אחד נקי מפוכח ושליו!!