שלום לכם, רציתי לשתף על עצמי - אמנם אני חדש פה בפורום אבל כבר לפני כ3.5 שנים הכרתי את GYE האמריקאי.
הנפילה הראשונה שלי הייתה בערך גיל 16, ידעתי שזה חטא נורא. בכיתי על זה ממש... ברוך ה' שהציל אותי ולא הייתי נופל בסרטים לא טובים, אלא רק פעמים בודדות זה קרה (בלי מז"ל באותן צפיות) בערך בין גיל 16-19. אבל כל פעם שנפלתי בסרטים ה' דאג לתת לי סטירה קטנה וכך הבנתי לא להתקרב לאזור הזה. מאז הייתי נופל רק במז"ל, והתדירות מן הסתם עלתה עד שבסוף השירות הצבאי שלי הייתי נופל בערך אחת לשבוע שבועיים. ואז פגשתי את האתר GYE האמריקאי לפני 3.5 שנים, פעם ראשונה שעשיתי מסע 90 יום החזקתי שנה וחודשיים. מאז הייתי נופל בתדירות יותר גבוהה כפעם בחודשיים.
אני עושה תואר ראשון הנדסת תוכנה. שמתי לב שבתקופת מבחנים המצב מחמיר בגלל הלחץ וירידות מתח. בתקופת מבחנים האחרונה נפלתי 3 פעמים בפחות מחודש. ועוד פעם אחת בחופשת קיץ (לפני 4 ימים נכון לעכשיו). אני די חושש שהמצב שלי הולך לחזור לאיך שהיה לפני שפגשתי את GYE ואולי אפילו יותר גרוע...
ד"א בתאריך כו' באב אני בן 25 נראה לי זה יום שישי הקרוב... בכל מקרה רציתי גם לשתף וגם לשאול את המומחים פה מה נכון בשבילי לעשות עכשיו? איזה כלי להשתמש? ד"א פעם ראשונה קיבלתי היום מייל חיזוק בעברית (תמיד היה באנגלית שד"א שיפר לי את האנגלית חחח) ושמתי לב שזה לא אותו תוכן. המייל בעברית של היום עם הפנחס וזמרי היה ממש מעיר! מקווה שאלמד מזה כנראה אני גם כזה שרוצה להיות מושלם וחושב שהכל תלוי בי וה' מביא לי את היצר להבין שאני לא יכול לבד כלום ושלא אתגאה...