בגדול כשכותבים את הצעד הראשון, לפי איך שמדריכים כאן, אפשר להבחין בין 1. תיאור העובדות- היסטוריית השימוש, היסטוריית הניסיונות להפסיק את השימוש, וכדו'. ל- 2. הניתוח של העובדות- מה הפסדתי מהשימוש, מה הרווחתי מהשימוש, וכדו'. ו- 3. החויה- הלב נשבר, הכאב, החוסר אונים שבכל הנ"ל וכדו'.
ואני כל כך שמח שהיום סיימתי לכתוב "בגדול" את החלק 1, ההבנה שמתקבלת כבר מהכתיבה הזו בלבד, היא בדיוק כמו שאומרים כאן, היא מדהימה, ממש רואים להתמכרות, את הלבן שבעיינים... עכשיו אני מבין למה זה כל כך חשוב להזכר בהיסטוריה הזו, כשאתה מפסיק את השכחה, אתה בעצם מפסיק את ההכחשה, והמנוע מתחיל לפעול.... וכשכותבים מגיעים לרמות הרבה יותר גבוהות, מאשר מחשבות באויר. מדהים, אין מילים אחרות... נזכרתי גם תוך כדי כתיבה בדברים שאילולא הכתיבה לא הייתי נזכר בהם, ועכשיו אני רואה, שגם בהם, היו דברים כל כך קריטיים, בסיפור אצלי.
אגב בשלב הכתיבה הזה, בכדי לא להכנס לפנטזיות ורצונות, עזר לי מאד כרגע, כן להכנס למוד של חוקר/פסיכולוג, ולא לחוות עדיין את הדברים לגמרי, וב"ה כמעט ולא השפיע עליי בכיוון הזה. אמנם בהמשך אצטרך לחוות את הדברים ולהוסיף את הרגש, אבל רק להיום!!!
אסיר תודה על עוד יום נקי!!!!
נ.ב היום גם גיליתי יותר את עומק הפיצול שבי!! היום שמעתי ממחלים, כיצד בעברו הוא השתמש, והרגשתי באותם רגעים, רתיעה, צרם לי אישית באוזן, לשמוע את התיאורים, (אם אני זוכר נכון, ראיתי אצל מישהו נוסף כאן, שכתב משהו דומה, שבהתחלה היה קשה לו לשמוע כאן את המילה "אוננות", בשבילו, זו היתה מילה גסה), אבל פתאום תפסתי את עצמי, רגע, את כל מה שהוא עשה, אני גם עשיתי, בהחלט לא פחות ממנו בכלל, וכך תפסתי את עומק הפיצול שבי .... (אמנם אין ספק שאפשר, וצריך, לשמור על שפה נקיה, וטוב שזה צורם) מה דעתכם?