שלום.
אני חדש בפורום, ובכלל חדש בתחום. קצת מבולבל. אני אשמח שתעזרו לי קודם כל להבין מה קורה איתי.
אולי אנסה לספר על עצמי. מגיל 10 בערך, אני זוכר שחלמתי כל הזמן (הכוונה חלום - לא תוך כדי שינה, אלא דמיון) שאני נחטף, ושהחוטפים לוקחים אותי לעבד עבורם. אני עובד בשבילם לנקות את הבית וכו', ותמיד בלבוש חושפני יחסית. תמיד גם דמיינתי שבערבים הם נצמדים אלי, מצמידים את רגליהם לרגליי ומשפשפים, וכיוצא בזה. (לא קירוב של אברי המין - זה אף פעם לא עלה במחשבתי משום מה - אלא רק הגפיים, הרגליים והידיים).
לא יודע מאיפה באו לי הדמיונות האלה, בגיל הזה לא הייתי מחובר בכלל לאינטרנט, אבל בפועל זה מה שעשיתי. נהניתי להתפשט, ולשפשף את רגליי זו בזו או את הידיים ברגליים, ולחשוב כאילו החוטפים עושים זאת. זה נתן לי תחושה מענגת.
בתחילה, הייתי משפשף גם את איבר המין. אחרי כמה שנים - לא זוכר בדיוק מתי - הוצאתי לראשונה זרע לבטלה. ואז נבהלתי, הבנתי שמדובר כאן במשהו בעייתי ופסול, ולכן נמנעתי מכך זמן ארוך.
בשנים האחרונות, אחרי גיל 18 בערך, התחלתי לחזור לזה. משום מה כיום אין לי תאווה לשפשף את האיבר עצמו, אבל לשפשף את הרגליים והידיים - כן. אני גם נהנה להסתכל בתמונות של אנשים (לא נשים) במכנסיים קצרות וחולצה קצרה. לא ערומים לחלוטין - מזה אני לא נהנה - אלא רק מהחושפניות של הגפיים.
ואז גיליתי שלפעמים, גם זה מוביל להוצאת זרע לבטלה. מאז אני מנסה להימנע מזה בכל הכוח, אבל לא מצליח יותר מידי.
כנ"ל, אני מבולבל פשוט בגלל שאני לא מבין בכלל מה מושך אותי ועל מה מדובר. הרי אני לא נהנה להוציא זרע וגם לא נהנה לחשוב על אברי המין, סתם נהנה לדמיין שאני נחטף ולשפשף את הרגליים תוך דמיון שמישהו אחר עושה לי זאת.
אשמח מאוד שתעזרו לי, האם בכלל האתר הזה מיועד לי או שבכלל יש לי בעיה אחרת?
תודה רבה.