יחי המלך המשיח!
שלום וברכה ערב טוב!
אני חדש כאן, דבר ראשון מאחל לכולם בהצלחה!
ולכל מי שקורא ויקרא את זה, אז אני בתור מישהו חדש, באתי לשתף אתכם, במה שעבר עליי קצת, מלפני שהגעתי לפה, גם בשבילי שארגיש יותר פתוח, וגם בשביל מי שרוצה להבין שכולנו באותה סירה, ושאף אחד לא יחשוב שהוא היחיד שיש לו בעיה כזאת וכזאת.
אז שלום אני מעל לשנה מודע למצב שלי, כארבע שנים לפני הייתי צופה בסרטונים, מאונן וכו', בשנה האחרונה הגעתי לשפל המדרגה: הייתי במצב שהייתי יושן ביום וער כל הלילה מעביר את הזמן בסרטים, שתמיד הובילו אותי במתכוון לצפייה בתכנים, ואוננות.
במצב הזה הייתי חצי שנה, במהלך טיפול עם הפסיכולוג שלי, הוא הביא אותי לידי ההכרה שכן אני מכור!!! ולקחתי את זה מאוד בטוב, קצת נלחצתי ועבר לי די מהר, אחרי שבוע שהיה טיפה קשה, כבר ויתרתי על הטלפון שלי, עברתי למקשים, וכחודשיים שלמים הייתי נקי, והייתי בטוח שהשתחררתי מזה. אבל מסתבר שלא, התגלה לי באופן ההפוך של הענין, שאני מוכשר למצוא תמיד דרך לצפות בתכנים האלו, גם אם אהייה במדבר שומם, אני פשוט מרגיש שהמוח שלי פועל ברמה הזויה בטכניקה איך להשיג את הדבר, ומאותו הרגע נהייתה לי החלטה שאת המוח הזה, הטכניקה המדהימה הזאתי, איך שזנ עובד ברגעים האלו, אני רוצה את זה בחיים הטובים האמיתיים שלי. וזאתי המשאלה שלי: לא רק להפסיק אלא לקחת את זה למקום הכי טוב שאפשר!
היום מאוד קשה לי, כי אני עדיין באותו מצב, והנה היום הגעתי לפה, ובעזרתי ובעזרת השם ובעזרתכם. אני אצליח!
יחי המלך המשיח! משיח נאו!