אוהבים אחי!
שלום וברכה!
תודה על השיתוף ועל האומץ! כל הכבוד אחי!
אני מאוד מזדהה איתך בקטע הזה שאי אפשר לשנות את הבית, כי גם אני נמצא במצב הזה שהבית זה המקום שהכי קשה לי להחזיק בו מעמד, פעם הייתי מגיע לבית פעם בחודשיים בערך, פעם ניסיתי לרמוז להורים שלי ולאחים שלי שיעשו חסימה בטלפון, אבל אף פעם לא חשבתי שהבעיה נמצאת בי, אני הבנתי שיש לי בעיה כלשהי שאני צריך לפתור, וביחד עם זאת לתקן את כולם כי ברגע שהם בלי חסימה אז אני נופל, אבל היום אני יודע שהם לא אשמים לבעיות שלי, ושאני נמצא בבית היום אני יודע שאני יש לי בעיה ואני מכור ובגלל זה אני בתוכנית, ושאני בבית אני מבקש עזרה מאלוקים שייתן לי כוח, ומשתף חברים שאני נמצא בבית ויש לי קשיים, והיום באסירות תודה מבלי לחסום את כל העולם אני נקי! ולמה אני נקי? כי הבנתי שהבעיה הזאתי שלי! והיום אבא נותן לי כוח לעוד יום נקי שזה לא מובן מאליו!!
ולגבי הנפילות מחוסר מעש וכו', אני זוכר שהיו לי איזה כמה פעמים של רצף נקיות לפני שהגעתי לתוכנית, ( נקי לפני התוכנית ונקי בתוך התוכנית זה הבדלים אחרים נושא ארוך אולי לפעם אחרת) וחשבתי לעצמי הנה זהו אני הצלחתי, אין לי שום בעיה מהיום והלאה התאווה כבר לא תציק לי ואני יהיה הבן שניצח אותה וכו' וכו' ואז היא שוב פעם הגיעה, והיה לי כל כך קשה לקבל את זה ברמות מטורפות שנשברתי כל פעם מחדש לרסיסים, וכשהגעתי לתוכנית לא הבנתי למה לי להודות בחוסר אונים הרי אני הרבה פעמים במהלך היום מרגיש נהדר ומאושר, והתשובה היא: יכול להיות שהכל טוב ויפה ואני אולי בן אדם חזק, עם עקרונות, עם שאיפות, בן אדם יציב על הקרקע והיום שלי נראה יחסית בסדר, אבל שהתאווה מגיעה אני בשניה אחת הופך להיות הבן אדם הכי מגעיל שלא האמנתי עד כמה מגעיל אני יכול להיות!!
היום ורק להיום אני יודע ומאמין שאני חולה ומכור לתאווה, ואבא היקר בחר בי להיות כזה, ובאסירות תודה שלא מובנת מאליו הוא גם בחר להיות בתוכנית הזאתי, וכל זה לא סותר את זה שאני בן אדם טוב ואני שמח בכל זה!!
אחשלי היקר כתבתי המון!
אני פשוט הזדהתי איתך מאוד חזק אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי אשמח מאוד!!
מאחל לך בהצלחה והכי חשוב שתשאר איתנו אוהב❤❤❤