שאלה אם אתה מחשיב את עצמך כ"מכור למין"?
S.A מיועדת למי שמכור למין ורוצה להיגמל.. פי-אי, זו קבוצה לייט שצמחה דרך קבוצות אס-האי. לא ברור לי מה הרעיון שלה, אולי היא יותר רכה ומכוונת לחברה צעירים שיש להם רק בעיה עם צפייה בפורנוגרפיה.
בכול אופן, ממליץ לך להיות בקשר עם חבר מחלים ועם כמה שיותר כאילו.
ואז יהיה לך עם מי לשתף בהתמודדות שלך ולראות אם אתה צריך להגיע לקבוצות.. תוכל להתנסות בשתי הקבוצות ולראות מה נכון לך..
לי יש גם ספונסר (מאמן אישי של התוכנית) שזה חלק מהותי של תוכנית 12 הצעדים. (על הרעיון שלבד אנחנו לא יכולים, כי מסתבר שראש של "מכור", עובד אחרת, ותמיד מוצא צידוקים והסברים למה מין זה פיתרון טוב למגוון הבעיות שלנו בחיים)
נסתי להתמודד לבד במשך תקופה ארוכה ולא פניתי לעזרה והשימוש היה בגלים ותקופות, עם הזמן זה נעשה גרוע והביא אותי להיות יותר ויותר תלוי בסם כנגד חוסר היכולת שלי להתמודד מול אתגרי החיים. הדבר גרם לי רק להמשיך עוד ועוד בשימוש גובר בתאווה, כאמצעי למצוקות שלי. על אף שהיו לי תקופות של הפוגה, בסוף הייתי חוזר לפעול על פי דרישות לסם המין בלי יכולת לסרב ולהגביל את השימוש.
מומלץ-ממש לטפל בבעיה בזמן המוקדם ביותר (עם כבר הבנת שאתה בבעיה) .. שזה אומר להיות בקשר עם חברים, ולהגיע לקבוצות במקרה הצורך. . שא ברכה - ותמשיך להיות בקשר