בנתיים אני מפנים ומשנן לעצמי בראש כל הזמן שאני לא יודע מה טוב לי ושהעיכובים והשינויים הם הדבר הנכון לי, כי מסרתי את ההנהגה של חיי לבורא עולם!!
מסרתי, כפשוטו!!! אין לי שליטה על כלום, אפילו לא על התפקוד שלי!! ומאתמול גם לא על הרצון שלי!!! ואפי' לרצות לא לרצות אין לי שליטה רק אוכל להתפלל על זה.
עד עכשיו עשיתי זאת באותו רגע שהיו שינויי תכניות, וכרגע מתפלל לקבל את הכוח ממנו יתברך לעשות זאת לפני השינויים, כלומר- כל תכנית שאני מתכנן ורוצה, לזכור שהיא לא בטוח תהיה. ושאני רוצה יותר מהכל את הרצון שלו יתברך.
באמת היו לי אתמול נסיונות לא קלים בתחום עבודת הצעדים, עבודת המידות , וקיבלתי את זה בהכלה יחסית שיפרתי בערך 75% ממה שהיה אמור להיות ללא העבודה. אמשיך בעזרת ה'!! מקווה שע"י הכנה מוקדמת בכל בוקר ולפני כל עיכוב שאני צופה שעלול להיות, להבין ולשנן לי בראש שהשינויים הם התכנית האמיתית, והתכנית שלי היא ללכת אחר רצונו יתברך. מצאתי רעיון זהה ביחזקאל. 'על אשר יהיה-שם הרוח ללכת ילכו, שמה הרוח ללכת; והאופנים, יינשאו לעומתם' להיכן שהרוח (הרצון של ה') ללכת לשם אלך.
עוד רעיון שחיזק אותי הרי בלאו הכי אלך היכן שה' ירצה, אם אלמד לרצון את רצונו לאט לאט אשמח מזה, ולא אתעצב מזה. נשמע קצת מצחיק 'אשמח לא לרצות את רצוני', אבל כן אני מאמין שאגיע לזה בעזרתו יתברך.
עוד רעיון שלישי ואחרון בנתיים, לא אחפור יותר מידי, אני כל קטן בכדי לדעת מה טוב לי, ואם יאמרו לי איך ארצה לראות את עצמי לא אדע מה לענות כי איני יודע מה נכון עבורי, ולכן כדאי לי לתת לנהג הכי טוב והכי ותיק להנהיג אותי, ובלי לתת לו הערות, לא להגיד לו 'תיצמד לימין', 'סע מהר מאוחר לי'. רק כגמול עלי אימו, ברוגע ובשקט.
שיהיה הצלחה לכולם, החלמה אמיתית, רוגע ושלווה, ורצון חזק למסור את הנהגת החיים כולם, כל פרט בהם, לאבינו האוהב והמושלם!!