שלום לכולם, אני חדש פה יחסית. יש לי קושי להגדיר מול מה אני מתמודד. בגדול פורנו היה התמודדות שלי מהנעורים ועד אחרי הצבא לסירוגין. היו שנים שהייתי נקי והיו שנים שהייתי נופל יותר. בגדול אף פעם לא ניסיתי לעשות תהליך רציני של להפסיק. לפני כשנה כמעט החל שינוי, הפורנו מושך אותי אבל לא כמו פעם. אבל, גיליתי את אפליקציות הצ'אטים למיניהן. לצערי התחלתי להשתמש בהם כאשר אני מעיז בכל פעם לחשוף יותר ויותר. אני כמעט ולא מוצא שם שיחות עם נשים אך מוצא את עצמי זמן רב בשיטוט וחיפוש אחרי שיחות עם נשים. מוצא את עצמי לפעמים מבזבז שעות מבלי שהתכוונתי לכך. לאחרונה זה התחיל יותר להפריע לי כי אני מרגיש שזה מתחיל להשתלט עלי. אני מוצא את עצמי הולך עם המחשב או הטלפון לשירותים רק כדי לחפש צ'אט, מאחר לעבודה, מזניח מטלות ודוחה משימות לרגע האחרון רק כדי לגנוב עוד כמה דקות צ'אט. נכנסתי לאתר מתוך הבנה שאני צריך לשתף ולהתייעץ (אין לי עם מי) ומתוך הבנה זה שלב מוקדם יחסית כדי לעצור את ההתדרדרות למקום יותר גרוע. אני מצליח לפעמים להפסיק למספר ימים או שבועות אפילו אבל מוצא את עצמי שוב בתוך מערבולת יצרית שלא מגיע בדרך כלל לפורקן אבל לבזבוז של זמן רב ואני רוצה להפסיק את זה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. אם יש משיהו שמתמודד עם משהו דומה אשמח לשמוע. וגם איפה הפורום לנשואים?
תודה,
המשוטט