שלום לכולם,
אני קראתי לעצמי מתמודד חדש ברשת כי הניסיונות שלי עם הרשת התחילו ממש בתקופה האחרונה-בעקבות הקורונה והחיוב להתסגר בבית ,אני בחור שחזר בתשובה מבית חילוני ולומד בישיבה לבעלי תשובה כ-6 שנים בערך וב"ה שמרתי על עצמי בקדושה רוב חיי- גם בהיותי בבית ספר חילוני-(היה איזה משהו שתמיד הרתיע אותי מהעבירה הזאת-מין פחד כזה שקשה להסביר ) אבל בתקופה האחרונה(שנה-שנתיים) היצר הרע בנושא העריות ממש מפריע לי ומשגע לי את המוח ולא נותן לי מנוחה-וגורם לי לעשות מעשים לא רגילים שלא הייתי עושה לפני כן כגון: לנסוע באוטובוס-ללא צורך בשביל לראות נשים,וכן להסתובב ברחובות בשביל לראות נשים- להתקשר לשדכניות בשביל לשמוע את קולן הנשי וכו,ובאמת זה מעסיק לי את המוח רוב היום ואפילו בחרתי ללמוד מסכתות הקשורות לענייני נשים בגלל זה,(וגם בעקבות זה החלטתי לצאת לשידוכים אבל-עוד לא מצאתי),ועכשיו לאור המצב אני נאלץ לשהות בביתי שעות רבות,שלנגד עיני כל הפיתויים בבית-(מחשב טלויזיה איפון)ואני עוצר את עצמי מלפגום בפועל,אבל נופל בראיות ופוחד מאוד שעתיד לפגום במעשה כמו שאומרים חזל:"עין רואה לב חומד וכלי המעשה גומרין", אני רוצה להישאר בקדושה ולא רוצה להתרחק מבורא עולם,אבל מרגיש זה חזק ממני,בתודה מראש לכל חברי הפורום היקרים