היי, אני משתמש חדש באתר ורציתי להעלות שאלה ולבקש עזרה. חשוב לי להדגיש שזה לא נכתב ממקום דתי כ''כ.
הייתי מכור המון זמן מהחיים שלי וצפיתי כמעט בכל סוגי התאוות עד שנגמלתי והיום ברוך ה' אני נקי שנתיים וחודש מאוננות וכמעט שנתיים מפורנו.
למרות כל זאת אני עדיין מרגיש שהתחושות הקשות (פחד, הסתרה, לחץ וכו') עדיין איתי ומלוות אותי. גם היום- כשאני הרבה זמן במקלחת, לדוג', אני פתאום חושב ''אני חייב לעוף מפה שלא יחשבו שאני מאונן'' למרות שאני לא ובדחף חזק אני מסיים מהר ויוצא.
הייתי רוצה להגיע לרוגע, וגם להשלים עם הגוף שלי, אני לא כ''כ דתי ועכשיו, אחרי תקופה ארוכה שההתמכרות גרמה לי לא לפגוש בנות מתוך קיצוניות שההתמכרות הביאה עלי, אני רוצה לפגוש בנות או לראות נשיקה סצנה בסרט ועדיין הקשיים עולים לי. מה גם שלמרות שעבר הרבה זמן הרבה פעמים כשאני רואה משהו לא צנוע קטן הרבה דברים עולים לי ואני כאילו חוזר אחורה.
האם אפשר להחזיר את הטבעיות? האם אפשר לחיות חיים מיניים (קצת או הרבה) בלי שהטראומה של ההתמכרות תשב לי על הכתף ותעלה לי זכרונות, תמונות ופחדים? אני רוצה לחיות רגיל בלי לעשות מדברים מיניים קטנים סרט, בלי לחשוש ממיניות ומבנות
אם מישהו מבין על מה אני מדבר ויש לו עצה אני ממש אשמח שיעזור לי. חשבתי אולי ללכת למכורים אנונימיים או משהו כזה אבל אני לא מכור, אם יש למישהו עצה אני אשמח ממש