טוב,
בעידוד עשר שמעון שביקש
ותמשיך לחלוק את ניסיונך והדרכים שאתה נוקט, תשתף אותנו במה שעובר עליך ולא רק במחשבות שיש לך.... אני בטוח שכולנו נקבל מזה המון!
אספר מה עבר עלי בתחילת השבוע:
ביום ראשון חזרתי למשרד בערב כדי להשלים מספר מטלות דחופות שלא הספקתי ביום.
עבדתי עד השעה אחת בלילה.
השעה הייתה מאוחרת, כי בשש בבוקר אני צריך כבר לקום. וכשסיימתי התחילה לדגדג התאווה.
בכלל, כשאני לבד במבנה זה טריגר לרצון לגלוש במקומות לא רצויים. לא בגלל שאי אפשר להיתפס (כי גם בשירותים אי אפשר להיתפס, וגם ביום אני יכול לנעול את עצמי במשרד), אלא מעצם תחושת ה לבד-לבד. לא יודע להסביר.
מיד שהרגשתי קמצוץ של רצון תאווה (שלא היה לי כזה בשבועיים האחרונים בכלל) פתחתי את הפורום והגבתי כאן בשרשור, ולעוד כמה שרשורים של אחרים.
חשוב לציין שיכולת הגלישה שלי בפורום היא רק בטלפון הנייד, וההקלדה היא מאוד איטית (וגם כל הזמן מכפיל אותיות ומילים שזה נראה לי בעיה ספציפית של האתר, כי במקומות אחרים זה לא קורה לי). במשרד יש לי אמנם מחשב, אבל לא מחובר לאינטרנט וגם אי אפשר לחבר אותו בשום צורה (גם לא בנקודה חמה) אז הוא לא מהווה מכשול אבל גם לא עוזר לכתיבה בפורום,
ובבית כמובן אני לא יכול לגלוש בפורום במחשב של הבית.
שורה תחתונה - כתבתי באתר מאחת ועד שלוש בלילה, מה שהותיר לי מידי מעט זמן לישון,
וביום שני הייתי קצר רוח כלפי צוות המשרד שלי בגלל חוסר השינה (תופעה קבועה אצלי).
בכלל, אני יכול להגדיר את עצמי מכור לפורום של 'שמור עיניך'. אני נכנס כמה פעמים ביום לקרוא הודעות חדשות, למרות שכבר החלטתי כמה פעמים לא להיכנס יותר מפעם ביום (בגלל הזמן שזה גוזל), ולמרות הסיפוק באתר אני מוכרח לשים לעצמי גבולות מבחינת שעות הימצאות (מה שקשה בעיקר בגלל שהכתיבה בטלפון איטית), ולא מצליח.
אז כן, רגע לפני שאתם אוכלים אותי - אני יודע שאי אפשר להתמכר בשבועיים, והבעיה אצלי היא לא הפורום המקסים הזה אלא התמכרות כללית לטלפון, וזה שיש לי כעת משהו מרתק ומרגש בטלפון (- הפורום הזה) מחזק אצלי את אי יכולת ההתגברות על התאווה של התעסקות בטלפון.
מבחינה מסויימת אני מרגיש ככה גם לגבי פורנו,
שחלק גדול מאי היכולת שלי להתגבר עליו יושבת על ההתמכרות לטלפון, וזה פשוט משהו מרגש ומרתק שיש בטלפון.
אני חושב להתחיל להתנסות בנקיות מבזבוז זמן בטלפון, ולספור ימים כמו באתר (כמו שקדושת המחשב עושה),
כי לדעתי אם אצליח להתגבר על ההתמכרות הזו -
גם יהיה לי קל יותר בהתמודדות עם הצפייה האסורה, וגם ארוויח יותר זמן פנוי ביום, שזה משאב שאני ממש בחוסר ממנו.
בנוסף, מעדכן שהיתה לי עכשיו נפילה קטנה. ציטטתי בשרשור אחר מויקיפדיה, והייתי חייב לפתוח את הסינון כדי להגיע לערך הזה (שפיכה מוקדמת), אז עלו בסוף הדף הצעות אחרות שאינם מתאימות, והתפתתי ודיפדפתי קצת בכמה ערכים לא צנועים.
אני לא מאפס את הספירה כי ברוך השם (בזכות הפורום הזה) זה נעצר שם ולא המשיך לדברים יותר גרועים, וכמובן לא לאוננות. אבל גם מה שכן ראיתי לא ראוי ולא שייך, ולכן משתף כאן - נאמן להחלטה שבלי לשתף בכל נפילה אני בטוח לא אצליח