שאלה באמת טובה.
מצטרף ומזדהה מאוד עם קודמיי, גיבורים אמיתיים שמבינים טוב את תכסיסי המלחמה. מספיק לרפרף קצת בפורומים השונים ולראות איזה אריות יש פה, לקרוא וללמוד. מרגש לראות גיבורים כאלו כותבים ועוזרים.
אני אישית יודע על עצמי שפיתחתי הרגל: יש לי זמן פנוי ואני פותח אינטרנט? ישר פותח שמור עיניך, נכנס ומשוטט. תמיד יש מה ללמוד פה, תמיד יש מה להחכים ולפעמים גם אפשר לנסות לעזור לאחרים. זה באמת כלי נוסף להימנע מלהגיע לצומת הקשה שאתה מתאר.
אבל יש לי גם כלי, טכני ופשוט מאוד, אבל ממש מציל חיים ובאמת מתייחס יותר למצב שאתה מתאר, שבו אתה כבר התחלת תהליך שלילי של רצון ליפול ועכשיו הקב"ה בחסדו העצום פתח לך פתח מילוט. נשימות.
בשניות הללו, אל תנסה להילחם בזה ראש בראש, זה לא יעזור, בכל מחשבה של "אל תאונן", אתה שומע רק את המילה "תאונן", קצת כמו "אל תחשוב על פיל ורוד", מה שצריך לעשות זה פשוט לנשום עמוק 3 דק'. להכניס עמוק את החמצן לראש. להרגיע את כל ההורמונים שמתרוצצים שם. בסוף, כל הדחפים האלו הם הורמונים שיש או שחסר לנו בראש והחמצן יכול ממש להוריד מהראש את הלחץ הזה. לי זה עוזר מאוד לקראת קריזים.
אשריך על השאלה, ועל ההתמודדות! מאחל לך ולכולנו עוד יום שפוי ונקי רק בעזרתו יתברך.