היי חברים! הגעתי לאתר במקרה דרך שיטוט בגוגל אחרי שהחלטתי שאני פשוט צריך עזרה חיצונית כדי לצאת מהמבוך שלי.
אז אני בן 30, נשוי ודתי כמובן. יש לי 3 ילדים מתוקים ואישה מדהימה. אני עובד בעבודה שבה אני רגיל לעזור ולטפל באחרים, אבל עם כמה שזה אבסורדי, אתם לא מבינים כמה היה לי קשה לעשות את הצעד הזה ולפנות לעזרה מבחוץ. חשבתי במשך תקופה ארוכה מדי שאצליח לטפל גם בעצמי, שעם קצת יותר מאמץ, קצת יותר שיחות נפש עם עצמי, ניתוח יותר עמוק של מה מוביל אותי, מה המכשולים שעומדים בדרכי - אני בטוח אצליח הפעם.
בזבזתי המון כוחות נפש ושנים שבהן יכולתי להרגיש מאושר ושלם עם עצמי. היום אני מבין שאני פונה לעזרה כדי להוריד מעצמי את העול. כי עצם זה שאני שולח הודעה או מדבר על זה עם מישהו- זה כבר משענת שנותנת מלא כח. אני גם מבין שאני לא רואה את כל התמונה של עצמי ומישהו מבחוץ יכול לעזור לי לראות נקודות נוספות ולצאת מהמבוך.
אז האמת היא שלמרות שנפלתי חזק היום- אני מלא בכוחות כי אני מרגיש שסוף סוף אני לוקח אחריות אמיתית.
אני רואה פה תגובות זה אנשים ובאמת מאמין שה' שמח בנו על זה שאנחנו לא מוותרים! אנחנו בתנועה מתמדת לכיוון מטרה נכונה והלוואי שאצליח להגיע לשם.
אשמח ממש לתגובות