שלום וברכה, (וכמעט פורים שמח!).
זמן מה לא כתבתי כאן, למרות שאני בהחלט ממשיך להיכנס הרבה לאתר, וממשיך את ההתמודדות היומיומית...
ברוך ה', תכנית "לטוס אל החופש" הגיעה מבחינתי בדיוק בזמן שהייתי צריך, עם התכנים המעולים הנוספים בתוכנית gye+, זה בדיוק מה שחיפשתי! תכנית עבודה אינטרנטית אישית אנונימית, כולל סרטונים הסברים ומטלות, שתסייע לי להציב יעדים ולרכוש כלי התמודדות, ממש ממש תודה רבה על תכנית מדהימה ונפלאה מלאת תוכן ומקצועיות!
כמובן שאני לא יודע אם זה יהיה פתרון סופי לבעיה שלי, מקווה שכן, אבל בכל מקרה אני כבר רואה שאני מצליח להחזיק נקי זמן רב יותר, ואני מאמין ומקווה שזה ישפר את ההתמודדות ואת ההצלחות.
אשמח לעצותיכם לגבי עניין אחד - במסגרת "יומן דחפים", שמתי לב, שאחד הטריגרים המשמעותיים אצלי, שגורמים לדחף, הוא ראיית מראה לא צנוע ברחוב. ומה לעשות - תחילת הקיץ - זה בדיוק התקופה שמראות כאלה הולכים ומתרבים! אשמח אם יש לכם עצות קונקרטיות, איך להתמודד עם חשיפה למראות לא צנועים ברחוב?
כמובן, שעדיף להימנע מהליכה לא נצרכת למקומות שיש בעיות צניעות, אבל מה לעשות - בחיים צריך גם להסתובב ברחוב, ללכת לעבודה, לעשות קניות, ועוד, אי אפשר לברוח מזה... אשמח לעצות מניסיונכם.
תודה רבה חברים יקרים ואהובים!