ערב טוב,
תודה על השאלה, אנסה להגיב בקצרה.
כח הרצון שלי במשך שנים רבות לא עזר לי להיות נקי, וגם בשנים הללו לא עזר לי כח הרצון להיות נקי. אך המציאות של החיים שלי שההתמכרות הובילה אותי לשם, גרמה לי להבין שאני צריך לפעול בדרך אחרת בשביל להיות נקי, וכי אין שום סיבה שמה שעד היום לא עבד לי - פתאום יתחיל לעבוד לי.
אכן יתכן לומר שכח הרצון מוביל אותי להגיע לקבוצות ולהיות בקשר יומיומי עם חברים וכו' וכו', אך לא כח הרצון עצמו מביא לי את הנקיון, וזה בדיוק ההבדל בשבילי אם אני מתמודד או מכור. היו כמה שנים טובות שהייתי כאן בפורום והייתי סבור שאמנם אני מכור, אבל לא הבנתי שזה אומר שאני לא יכול להתמודד ולהילחם בתאווה, עד שבס"ד אחרי שנתיים וחצי אלוקים תפס אותי בפינצטה ושם אותי מול המראה ונתן לי את היכולת לראות בכנות את המציאות של החיים שלי, ולראות שאין לי שום כח ויכולת מול התאווה ואני חסר אונים לגמרי מולה, שהרי גם באותם שנתיים וחצי שכבר הבנתי שאני מכור - המשכתי להשתמש בתאווה ללא גבול, ואף התדרדרתי עוד ועוד בשימושים שלי, וכמעט חציתי קו אדום מאד מאד חמור מבחינתי, ורק לבסוף זה נמנע לא בגללי אלא בגלל אנשים אחרים, ובדיוק שם ראיתי איך אלוקים מכוון את הדרך שלי לקבוצות.
ואסירות תודה שמאז שהתייאשתי מהמלחמה, ונכנעתי ומסרתי לאלוקים את התאווה ואת החיים שלי, וכך כל יום ויום מאז אותו יום כולל היום, בס"ד אני זוכה לנסים גדולים ורבים, בחסדי ה' המרובים, בזכות התוכנית, הצעדים, הספונסר, החברים והקבוצות.
בהצלחה רבה