איש יקר!
לא! כנראה שאתה לא יחיד!
אתה שונה מרבים אחרים שאין להם את הנסיון הזה, אבל אתה כמו כל מאות הצדיקים שהגיעו לשמור עיניך.
אשתף אותך בסיפור שלי ואני מאמין שזה יעזור לך להתקדם בדרך להחלמה.
כמוני כמוך, איש חינוך, אהוב מקובל, מכובד, נשוא פנים. האחרון שקשור לחטא הזה.
הגעתי לשם, וקמתי ונפלתי וקמתי ונפלתי, והתחזקתי ומעדתי והייתי בטוח כל פעם שזה נגמר וזה רק חד פעמי ולא הלכתי לטיפול.
אנסה לקצר כדי לא להלאות.
לפני כשנתיים וחצי, היתה לי תקופה קשה ולחוצה בחיים, בעבודה, וזה השתלט לי על החיים, ישבתי שעות וצפיתי והתכתבתי. תודה לא-ל שלא הגעתי למצב של שימוש חי...
ובאחד הלילות פגעתי באשתי באופן נוראי, אקט מסויים שאני לא מסוגל להעלותו על הכתב והיא קלטה אותי, הבינה מה שקורה איתי והחיים שלי נגמרו...
שנתיים וחצי עברו מאז!!! אנחנו חיים כפרודים, היא לא מצליחה להתאושש מהמכה שהיא חטפה. יודגש! לפני חיינו חיים מאושרים, מעולם לא התווכחנו אפילו בבית...
המילה גירושין מרחפת כל הזמן בבית.
אני עברתי טיפול פרטני
היא עברה טיפול פרטני
כמעט שנה אנחנו בטיפול זוגי שיודע עליות ומורדות
כרגע, במורד גדול... שבוע שעבר אמרה שמבחינתה יהיו גירושין, רק בגלל האדמור שהתוודע לסיפור והוא לא מסכים להתגרש היא בנתיים לא עושה את הצעד הזה, אבל מבחינתה ברור שזה יקרה והשאלה רק מתי.
היא כאובה, מיואשת, פגועה וסובלת ואני לא פחות ממנה
2 אנשים שמסתובבים בבית ולא מדברים ולא מחליפים ביניהם שום מילה חוץ ממה שקשור למשק הבית ול5 הילדים שלנו.
בקיצור החיים שלי התפרקו! אני צריך נס גדול כדי שהחיים שלי יחזרו למסלולם!
לא חלמתי בחיים שאגיע למצב הזה, הייתי בטוח שיום אחד זה ייגמר.
אני עוד מעט מתחיל טיפול בעלות של 2500 ש"ח לחודש שאין לי!!! אבל אני יודע שזאת הדרך להחלמה ואולי הסיכוי שלי לחזור לשגרת חיים.
עזרה ראשונה!
תשקיע זמן בתוכנית שקיימת באתר, לטוס אל החופש, פורטיפיי.
ב2 מילים אתה תבין שאתה יכול לחווט את המח שלך מחדש ולהגמל מכל זה.
זה תהליך אבל זה אפשרי.
אני כבר נקי 140 יום אחרי תקופה שהייתי שקוע בזה שעות.
החיים שלי השתנו מקצה לקצה, אני כבר לי חי חיים כפולים, אני רגוע ונינוח, יש לי מדי פעם תאווה אבל יש שם כלים מדהימים שעוזרים לי להתגבר, לזהות טריגרים ועוד ועוד.
תוכל לקבל פה הרבה עזרה והכוונה, כשיש לך דחף תקרא את הסיפור שלי, אולי זה יזכיר לך שבסוף התוצאה תהיה הרת אסון!!!
מקווה שהצלחתי להפחיד אותך! והיה זה שכרי!
ואם יש כאן מישהו שמתמודד בזוגיות והוא יכול להיות לי לעזר ותמיכה אשמח מאוד.
והעיקר צריך לזכור שאסור להתייאש!!!