"חיים אמיתיים", שלום לך ותודה על עצתך! אלא שבסופו של דבר, האדם קובע מה הוא חוסף בפני אחרים ולפני מי, וזה שאני בשידוכים לא משפיע כי גם ככה השדכנים והשדכניות לא עוזרים לי כבר 6 שנים, אזל סלח לי אחי היקר, אבל זה שאני חוסף את עצמי זה כי אני רוצה שכולם ידעו ולא משנה מי כאן, זה שיש מי שעוברים את אותה ההתמודדות כמו כולם, וכיוון שכולם כאן חווים את אותה התמודדות יומיומית, אז אין זהות בחסיפה או אם זה ישפיע או לא על שידוכים כי גם ככה אין בהם גרם של אמת! רק משוגעות הציעו לי אז לכל שדכנית כזו ורק בגלל שאני בעל תשובה שזו הטענה שלהם "אבל אתה בעל תשובה,לא לימדו אותך להסתפק במועט" אז עניתי להן ורק לאלו שהעלו לי את הסעיף ולא לכולן "אז אם היא בחורה כל כך טובה, תציעי אותה לבן שלך!". הלוואי ואמצע את מי שתהייה אישתי.! ואם אפשר על הדרך לספר לך, למה אני במצב רוח כזה כבר שנים, זה בגלל ששני רבנים שברו לי שידוכים שהיו יכולים להיגמר בחתונה, הם אמרו עלי שאני גנב ושאני לא שייך לישיבה ושאני משוגע. זה שהבנות ששמעו את הדברים האלה וקיבלו אותם כמקבלים מתנה מהשם יתברך, אז זה גם מעיד על מי שהן וגם מראה שקשה היום למצוא מישהי נורמלית! אתה מחפש מישהי מוצאת חן ושיש לכה חיבור איתה בשיחה, אבל מה שמעניין אותה זה "למה יש לך משקפיים מרובעות"?, "למה אין לך סמל של בורסלינו בזהב על הכובע"?, "למה אין לך נעליים שפיץ כמו לכל בחורי הישיבות"? ועוד שאלות של למה השמיים כחולים והדשה ירוק. בנות עם איי קיו אחד בודד! אז אני עונה להן בדרכים יצירתיות ובדחניות שגורמות להן לצחוק כמו למשל, "אני עם משקפיים מרובעות כי אני אדם מסודר ואני אוהב שכל דבר נמצא בפינה שלו". בתור סטודנט למשפטים אני חייב לומר לך, שלפי דו"ח מבקר המדינה של שנה שעברה, נתון מבהיל ש1 מתוך 6 זוגות חרדים בישראל מתגרש! וזה מפחיד כי אתה לא רוצה להיות שם אבל אתה מבין שאו שמדובר בבעייה של אנשים