היי חברים!!!!!
איזה כיף לפגוש אתכם! ואיזה כיף לא לפגוש!
סליחה על הבלבול. ותסלחו גם אתם לי. כי גם אני קצת מבולבל. מאוד מבולבל מהמצב שלי וממה שמצופה ממני, וגם קצת קצת מבולבל מהתרגשות שמצאתי את הפלטפורמה הזו.
האם כיף לפגוש או לא לפגוש? פשוט מאוד. כיף לשמוע ולהשמיע, וגם כיף לא להיחשף.
המילה פורנו, לא מספיק ברורה אצלי. ז"א אותם תכנים המוגדים כך באופן רשמי היו אצלי תמיד מחוץ לתחום.
מנגד, פרסומות בגדי נשים, לדוגמא, או הבעה מרשימה של אשה אפי' מכוסה בצניעות, היו גורמים לי לעוררות [למה אני אומר היו? כי מאז לפני מס' שבועות שאני צריך כל בוקר להגיש "דוח" מה היה אתמול, אני מתבייש ולא צורך חומרים אלו. שבח לקל בורא עולם ותודה עמוקה לשליחיו הנאמנים].
לעומת זאת, עיקר ההתמודדות שלי כעת היא עם הפתעות. ברחוב, באוטובוס, במרכזים מסחריים, וכדומה.
ההגדרה שלי היא, עם עבירות "מתוכננות" קל לי יותר, עם עבירות "פתאומיות" קשה לי יותר.
לגבי אוטובוס אני יכול לומר כך. כיום, 20/7/23, יש לי תנאים די נאותים לשמור את עצמי באוטובוסים שבהם בעיקר אני נוסע.
יש לי נסיעה קבועה בבוקר במשך כשעה באוטובוס עם קהל די דליל, אני לוקח משהו לקרוא, ועסוק בזה.
בשעות אחהצ, האוטובוס קצת יותר מלא. אבל עדיין, אני עולה קרוב לתחילת המסלול, יושב בספסל לבד, וכנל קורא איזשהו חומר שדורש תשומת לב.
אבל כשמשהו משתנה, נסיעה שלא בשגרה, קשה לי יותר. קשה לי להתארגן מראש עם חומר. קשה לי [לפעמים] למצוא מקום שמעמיד אותי בפחות ניסיונות. [במאמר המוסגר, דבר שאני מקפיד עליו כבר הרבה זמן, לשבת באוטובוס בטור השמאלי, כדי שבעצירה בתחנות אהיה פחות מגורה ממי שעומד בתחנה. אשמח לקרוא את חוות דעת החברים על זה].
ביי חברים!!!!!
אשמח לשמוע ממכם!!!!!!!!!